Dostal trest smrti! Otec 22 hodin znásilňoval vlastní dceru (†15) a pak jí podřízl hrdlo!

K šokujícímu činu došlo v srpnu 2019 ve městě Monroe. Zaria Burgessová, která bydlela u své matky, jezdila o víkendech do města za svým otcem Joshuou Lee Burgessem. Poslední návštěva se však změnila v noční můru. Její otec ji několik hodin znásilňoval. Podle britského deníku Daily Mail trvalo mučení dlouhých dvaadvacet hodin. Pak dívce chladnokrevně podřízl hrdlo.

Po vraždě se sebral a přihlásil se na policii. Vyšetřovatelům sdělil svou adresu. Nebohou dívku našli v domě bez známek života a v kaluži krve. “Je to prostě zlo. Chci říct, že vražda je vražda, ale zabít vlastní dítě tímto způsobem. Nedá se to vysvětlit jinak než jako ďábelský zločin,” řekl šerif Tony Underwood. “Bylo to skutečně mimořádně ohavné, kruté a brutální zabití nevinného dítěte. Tento případ byl pro všechny zúčastněné emocionálně náročný,” uvedl státní zástupce.

Za vraždu své dcery dostal Burgess od soudu nejpřísnější trest. Porota ho odsoudila k trestu smrti. Podle výše zmíněných novin bude popraven smrtící injekcí a poprava musí proběhnout 15 až 120 dní po vynesení rozsudku. Není jasné, zda se odvolá.

zdroj

Přejít nahoru