Otec byl pedofil, měl 9 manželek a 63 dětí! Hvězda reality show promluvila o dětství v sektě

Australská televizní hvězda Keira Maguire (35) neprožila úplně normální dětství. Až do svých sedmi let neměla tušení, kdo je její matka. V minulosti se svěřila s tím, jaká je její rodinná historie, v pořadu Jsem celebrita… Dostaňte mě odsud. “Nevím, jestli znáš můj příběh, ale moje máma byla v sektě, která si říkala ‘Sekta u moře’. Vedl ho můj otec. V té době měl devět manželek, s nimiž zplodil přes 60 dětí, včetně mě,” popsala Keira děsivé pozadí své vlastní rodiny.

“Až do svých šesti let jsem nevěděla, kdo je moje skutečná máma. Vlastně jsem ani nevěděla, co je to máma,” přiznala televizní hvězda. “Věděla jsem, že nejsem úplně normální, a opravdu se mi to nelíbilo,” vzpomíná Keira. Navíc se v sektě neslavily žádné svátky ani narozeniny. “Myslím, že jsem své první narozeniny oslavila až v sedmi letech.” řekl mladý Australan.

Otec Alistah Laishkochav (†83) založil sektu “Seaside Seect” v 70. letech 20. století, krátce poté, co emigroval do Austrálie. Sekta oficiálně zanikla v roce 1993. V rozhovoru, který Laishkochav poskytl australskému televiznímu pořadu A Current Affair, se chlubil, jak “skvělý” život vede. “Král Šalomoun měl také mnoho žen. Měl 70 manželek a 500 konkubín. Tak chamtivý rozhodně nejsem,” dodal se smíchem. “Ale pokud jde o ženy, jsem sobec,” dodal druhým dechem.

Na záběrech z roku 1992 byl Laishkochav obležen svými devíti ženami, hrál jim na kytaru a s kamenným výrazem prohlašoval, že je přesvědčen, že je Ježíš Kristus. To, že měl několik žen, s nimiž zplodil přes 60 dětí, nepovažuje za nic mimořádného. “Nemyslím si, že jsem výjimečnější než ostatní muži, a věřím, že každý muž může dělat to, co já, a uspokojit čtyři až pět žen za noc,” popsal Laishkochav.

Jednou z žen, které byly Laishkochavovými manželkami, byla Keiřina matka Mitchell. Podivnou sektu opustila v roce 1992. Podle Mitchella musely být všechny ženy ke svému “pánovi” velmi tolerantní a spaly s ním v jedné velké ložnici. Keira přiznala, že je své matce vděčná za to, že opustila “Seaside Cult”. “Nakonec jsem měla nádherné dětství a jsem nesmírně vděčná své matce a babičce za výchovu, kterou mně a mým sourozencům poskytly,” vzpomíná Keira na své dětství.

Laishkochova podivná sekta se rozpadla v roce 1993 poté, co začaly vyplouvat na povrch skandály spojené s jejím fungováním.

Laishkochav byl uvězněn v roce 2000 ve věku 71 let poté, co ho australské soudy uznaly vinným z 20 sexuálních trestných činů, kterých se měl dopustit na dětech, a z jednoho zabití z nedbalosti. Čtyři z dětí měly být ve věku od sedmi do jedenácti let. Lajščochav zemřel ve vězení v roce 2015 ve věku třiaosmdesáti let.

Přejít nahoru