Výbušné informace z odtajňovaných dokumentů společnosti Pfizer odhalují….

Stále lépe již ti, kdo detailně studují postupně odtajňované dokumenty zločinecké firmy Pfizer, také chápou, proč měly být výbušné informace v nich uvedené celých 75 let utajovány. Za oněch 75 let by zde nebyl nejen nikdo z těch, kdo jsou dnes obětí experimentu této firmy, ale ani mnozí jejich potomci…

Nejnovější zpráva z tajných dokumentů společnosti Pfizer ukazuje, že farmaceutický gigant si je plně vědom toho, že jeho „vakcína“ proti Covid-19 brzy povede k masovému vylidňování světa.

Publikace z 1. června obsahuje dokument s názvem „reissue_5.3.6 postmarketingové zkušenosti.pdf„, který na straně 12 obsahuje znepokojující údaje o podávání vakcíny proti Fauciho chřipce společnosti Pfizer během těhotenství a kojení.

Ukázalo se, že 90 procent těhotných žen, které dostaly injekci, přišlo o své děti. To je šokující číslo, o kterém americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) zjevně nepřemýšlel, když udělil nouzové povolení (EUA) pro očkování.

„Pfizer v dokumentu uvádí, že k 28. únoru 2021 bylo známo 270 případů expozice injekci mRNA během těhotenství,“ uvádí Exposé News. „Čtyřicet šest procent matek (124), které byly vystaveny injekci Covid-19 společnosti Pfizer, zaznamenalo nežádoucí reakci.

Z těchto 124 matek, které trpěly nežádoucím účinkem, bylo 49 klasifikováno jako nezávažné nežádoucí účinky, zatímco 75 bylo považováno za závažné. To znamená, že 58% matek, které hlásily nežádoucí účinky, utrpělo závažný vedlejší účinek, od kontrakcí dělohy až po smrt plodu. “

Nejnovější stoh odtajněných dokumentů společnosti Pfizer také obsahuje znepokojivé odhalení o těhotenstvích, o kterých společnost nějakým způsobem ztratila přehled. Z 270 těhotných, které Pfizer sledoval, šokujících 238 jednoduše zmizelo z datového souboru.

Z 33 těhotných, které Pfizer stále sledoval, u šokujících 23 vyústilo těhotenství ve spontánní potrat. Dále dva případy vedly ke smrti předčasně narozeného dítěte, dva k nitroděložní smrti, jeden ke smrti novorozence, jeden je uveden jako „výsledek čekající“ a pouze jeden vedl k „normálnímu výsledku“.

zdroj

Přejít nahoru