Velké odhalení UFO: Poručík měl na smrtelné posteli prozradit, co se skutečně stalo v Roswellu v roce 1947 – VIDEO

Havárie “neznámého objektu” v Roswellu 2. července 1947 vyvolala příliš mnoho otázek. Od té doby se rozšířila jedna z největších teorií o mimozemském životě. Mnoho lidí se ptalo, zda se na Zemi skutečně objevily bytosti z jiného světa. Brzy se začaly šířit spekulace o utajování skutečností, které měla americká vláda před veřejností skrývat.

Armáda tehdy vydala k údajné nehodě tiskovou zprávu, v níž stálo: “Teorie o havarovaném létajícím talíři se včera naplnily. Zpravodajský důstojník 509. bombardovací skupiny z Roswell Army Air Field měl to štěstí, že získal dostatek informací o létajícím talíři.”

Pozornost celého světa se soustředila na malé městečko v americké poušti. Celé utrpení však trvalo jen necelých 24 hodin; armáda totiž následující den změnila své stanovisko k celému incidentu a teorii o UFO vyvrátila. Záhadný objekt měl být jakýmsi odposlouchávaným balónem, který havaroval v rámci tajného projektu. Jejím cílem bylo zjistit informace o sovětských jaderných testech.

V roce 2007 došlo ke zlomu. Znovu se objevila tvrzení, že Zemi v roce 1947 skutečně navštívili mimozemšťané. Poručík Walter Haut tehdy pracoval na vojenské základně poblíž Roswellu. Byl to on, kdo stál za původní tiskovou zprávou, která poprvé oznámila, že na příkaz velitele základny plukovníka Williama Blancharda byl nalezen létající talíř. Haut zemřel v prosinci 2005. Na smrtelné posteli se údajně k natočení videa přiznal, ale video mohlo být zveřejněno až po jeho smrti. Stalo se tak v roce 2007, což podle deníku The Mirror vyvolává další pochybnosti o tom, co se v Roswellu před více než 70 lety skutečně stalo.

Podle Hauteho měl balon pouze zakrýt realitu. Objekt, který údajně přistál v poušti, byl v tichosti uzamčen ve vojenském hangáru americké armády. Haut ve zprávě popsal, že viděl nejen vesmírný objekt, ale také cizí tělesa. Když dorazil na základnu, dozvěděl se, že tam havarovalo UFO a mezi troskami bylo nalezeno malé tělo. V místopřísežném prohlášení, které bylo sdíleno po jeho smrti, je popsáno setkání na základně s plukovníkem Williamem Blanchardem a generálem Rogerem Rameyem.

Haut vzpomíná, že byl odveden do jednoho z hangárů v Roswellu (budova 84), kde viděl údajné UFO. Popisuje ho jako kovový předmět ve tvaru vejce dlouhý tři až pět stop a široký asi dva metry. Popsal, že objekt neměl okna, křídla, ocas, podvozek ani žádné jiné prvky. Uvedl, že dvě těla ležela na podlaze a byla částečně zakrytá. Byli asi 1 až 1,5 metru vysocí a měli neobvykle velké hlavy. Hautova zpráva končila slovy: “Jsem přesvědčen, že to, co jsem viděl na vlastní oči, byla nějaká vesmírná loď a její posádka.” Informují topky.sk

Není známo, zda Haut na smrtelné posteli cítil potřebu říci pravdu, nebo se cítil vinen, že se podílel na případném utajování. Jedno je však jisté, havárie v Roswellu dodnes přitahuje nadšence do UFO, kteří se snaží potvrdit existenci mimozemského života pomocí různých teorií.

Přejít nahoru