Vyšinutý Putin pořádá jaderná cvičení s obrovskými raketami poté, co varoval Británii před “koncem lidstva”

Mezikontinentální rakety Yars odpalované ze silnice byly testovány v lese na západní Sibiři. S dosahem 7 500 mil jsou zbraně schopny zasáhnout Británii nebo kdekoli v Evropě. Testy byly provedeny několik hodin poté, co bývalý ruský prezident a současný šéf Rady bezpečnosti Dmitrij Medveděv vydal jadernou hrozbu.

Medveděv varoval před koncem “existence lidstva”, pokud bude Moskva potrestána za válečné zločiny. V prohlášení ruského ministerstva obrany se uvádí: “Cvičení se účastní více než 100 kusů hardwaru.”

Dodal, že jeho vojáci jsou cvičeni v zabíjení falešných sabotérů, průzkumu odpalovací oblasti a v průchodu “kontaminovanými” oblastmi. Putin již uvedl své jaderné síly do pohotovosti a nadále ohrožuje Západ jadernou válkou.

Tyranova krutá a ilegální invaze zaznamenala řadu údajných válečných zločinů. Patří mezi ně opakované ostřelování civilistů, zprávy o znásilňování a mučení, hromadné popravy a používání zakázané kazetové munice.

Medveděv dnes varoval, že Mezinárodní trestní soud (ICC) by se měl zdržet pokusů o “právně neplatné” akce proti Rusku.

Dnes na Telegramu řekl: “Myšlenka potrestání země, která má největší jaderný potenciál, je sama o sobě absurdní. A potenciálně ohrožuje existenci lidstva.”

Ministr obrany pak pokračoval v odklánění obvinění směrem k USA. Obvinil Bidenovu administrativu, že se snaží “zasít chaos a destrukci” prostřednictvím ICC a označil je za “odvážlivce nebo idiota”.

Dodal, že Spojené státy chtějí postavit Moskvu před mezinárodní tribunály, zatímco samy nikdy nečelí trestu za své vlastní války, a dodal: “Amerika od konce druhé světové války zabila více než 20 milionů lidí v 37 zemích, podle studie zveřejněné v Global Research.”

Medveděv pokračuje ve strategii Kremlu obviňovat opoziční národy z nacismu, přestože samy předsedají diktatuře, a dodal: “Počet obětí zločinné politiky Spojených států je dnes srovnatelný s oběťmi nacistického režimu.” Píše portál Express.co.uk

Ministr obrany pak zřejmě vydal přímou hrozbu Spojeným státům, když řekl: “Ale Spojené státy a jejich neužiteční kříženci by si měli pamatovat slova Písma: ‘Nesuďte, abyste nebyli souzeni; Aby jednoho dne ‘veliký den Jeho hněvu nepřišel do jejich domu, a kdo by mohl obstát”.

Přejít nahoru