Webové stránky mají smysl

V online světě se v dnešní době pohybuje snad každý. Pak je otázkou, zdali se vůbec ještě webové stránky dostanou do popředí, aby si jich někdo všiml. Pojďme to tak trochu rozlousknout se SEO specialistou.

Lze vůbec ještě zařídit, aby zrovna moje webové stránky byly vidět?

Samozřejmě, denně pracujeme s webovými stránkami, které se posléze objevují na předních pozicích. Musí obsahovat hledané fráze nebo slova, která vyhledávají potencionální vaši klienti. Díky tomu se totiž nebudete propadat, ale snadno vás naleznou.

Tak tohle znám. Jsem sice trpělivý člověk, ale většinou vydržím nahlédnout tak do třetí strany nabídky a končím, je to dále pro mě ztráta času. A jestli nám můžete prozradit, jak to umíte zařídit?

Tak vidíte, máte svoji vlastní zkušenost a skutečně nikdo se nebude pouštět dál, tudíž přední pozice, které vám vyhledávače nabídnou, jsou zkrátka hrou na jistotu. Samozřejmě to umíme zařídit a jednou ideální formou, jsou klíčová slova. Jsou jedním z mnoha faktorů hodnocených v rámci SEO. Pokud jsou vaše stránky z pohledu SEO dobře vyhodnoceny, tím přirozeně budete na vyšší pozici v organickém vyhledávání, což je právě ideální.

Co ale jsou ta klíčová slova?

Musí úzce souviset s vaší nabídkou. Nejlepší příklad je praxe. Zeptám se vás, jak vyhledáváte informace?

Přirozeně zadám do vyhledávače slovo nebo větu, kterou potřebuji vyhledat, protože tam bude nejspíše odpověď.

Přesně tak, teď jste si v podstatě odpověděl sám. Klíčová slova jsou taková, která uživatelé zadávají do vyhledávačů a samozřejmě mají spojitost s vaší nabídkou. Jen pozor na výrazy, které by nikoho nenapadly zadat do vyhledávání, tím mám na mysli nějaké marketingové slogany. Ty běžného uživatele těžko napadnou. A také pozor, nelze použít ani slova, která se velmi často používají, to se také moc nepohnete kupředu.

Tak to zní trochu zamotaně, nezdá se vám?

Pro laika ano, my si dokážeme poradit a díky správně vytvořené analýze klíčových slov budou vaše webové stránky skutečně na předních pozicích.

Přejít nahoru