Geert Vanden Bossche předpovídá totální chaos: „To by mohlo znamenat konec západní civilizace“

Velmi dobře si pamatuji, jak v prvních měsících, kdy se objevily genové přípravky, nesprávně nazývané vakcínami, prohlásil, že nejde o vakcíny, neboť nikdy nikoho neuchrání před nakažením ani před tím, aby nemoc roznášel. To říkal v době, kdy Big Pharmou uplacení rádoby odborníci a politici tvrdili, že tento preparát před nemocí ochrání nejen toho, kdo si jej aplikuje, ale i jeho okolí. Čas ukázal, že pravdu měl samozřejmě Geert Vanden Bosche či Mike Yedon, který tvrdil naprosto totéž. A nebyli jediní, kdo na toto nebezpečí upozornil.

Dnes již nelze utajit, že očkovaný se může nakazit, může  dokonce i nemoc roznášet a může na ni také zemřít. Právě fakt, že měl zatím tento skutečný a nikým neuplacený odborník pravdu, mne vede k tomu, abych mu – na rozdíl od uplacených „odborníků“ – důvěřovala.

Mimo jiné tehdy Vanden Bosche prohlásil, že očkovaní postupně ztratí imunitu a po dalších a dalších dávkách začnou mít problém i s obyčejným nachlazením. Zřejmě právě tuto důležitou informaci chtěl nyní připomenout…

V nemocnici bude končit stále méně neočkovaných a stále více očkovaných. To řekl virolog a vakcinolog Geert Vanden Bossche v rozhovoru s Clasem Sivertsenem, zakladatelem společnosti Assaya.

Takže čím déle tato pandemie trvá, tím méně opatření musí neočkovaní přijmout. Žijte zdravě a vyhýbejte se extrémním situacím, radil Vanden Bossche.

 

Sivertsen poznamenal, že mezitím kryptotrh kolabuje a inflace nadále roste. „Všechno je to propojené,“ odpověděl Vanden Bossche.

Dále řekl, že Afrika tuto hru „vyhraje“. „Proč? Protože se neočkuje. Pouze na severu a jihu, ale i v Jižní Africe je proočkovanost stále relativně nízká.“

„Sem tam jsou hlášeny nějaké případy, ale žádné omikronové vlny,“ řekl. „Vyvíjí si stádní imunitu. Tím směrem musíme všichni jít. Jinak to bude znamenat konec západní civilizace,“ řekl Vanden Bossche.

Vakcinolog upozornil, že se již nejedná o přirozenou pandemii, ale o pandemii poháněnou lidmi.

„Jste-li neočkovaná osoba, tak se nemusíte bát,“ ujistil.

zdroj

Přejít nahoru