Orbán: Potřebujeme více Chucků Norrisů a méně transvestitů!

Maďarský premiér Viktor Orbán v projevu vyzval konzervativce, aby „spojili síly“ proti globalismu.

 

„Progresivisté chtějí opustit západní hodnoty a vytvořit nový svět, post-západní svět. Kdo je zastaví, když ne my?“ řekl Orbán s odkazem na konzervativní politiku Maďarska, jako je zákaz LGBT obsahu určeného dětem a stavba „zdi“ na hranici.

 

Ve svém půlhodinovém projevu zaútočil i na „globální elity“. Prohlásil: „Maďarsko je starý, hrdý národ, ale velký jako David, stojící sám proti globalistickému Goliášovi.“ Vyzval evropské a americké konzervativce, aby se spojili. „Musíme znovu dobýt instituce ve Washingtonu a Bruselu.“ Orbán označil za oponenta finančního investora George Sorose . Ve svých službách má „armádu“ tvořenou nevládními organizacemi, univerzitami a výzkumnými institucemi, se kterými se chce prosadit jako v Maďarsku.

 

„K ochraně našich dětí před genderovou ideologií je zapotřebí právní ochrana. Potřebujeme více rangerů, méně drag queen a více Chucků Norrisů,“ řekl během konzervativní konference CPAC v Dallasu. Akční herec Chuck Norris  je známý jako konzervativní křesťan a je oddaný republikánům.

 

CPAC je konzervativní série akcí pocházejících ze Spojených států, jejichž cílem je spojit konzervativce. V poslední době se jejich shromáždění konala také po celém světě, naposledy například v Izraeli.

zdroj

Přejít nahoru