Další nechutné tajemství Joa Bidena odhaleno! Hledala FBI v Trumpově sídle tyto materiály?

Třaskavé dokumenty
Podle Chazina existují neoficiální dohody mezi Joe Bidenem a Ukrajinou o pomoci při získání atomové bomby. Tyto dohody se datují do období prezidentství B. Obamy, jehož byl Biden viceprezidentem pověřeným „dohledem“ nad Ukrajinou.

I během vlády Donalda Trumpa byly tyto plány a dokumenty přísně utajovány, přičemž je předpoklad, že se již nenacházejí v Bílém domě. Trump nejspíš okamžitě věděl, jakou volební zbraň protoi Demokratické straně dostal do rukou v případě zveřejnění těchto dokumentů.
Není divu. Takhle obrovský skandál může Bidenovi zlomit vazy. Rusové po obsazení ZJE totiž našli zapečetěné kontejnery s vysoce obohaceným uranem, které tam samozřejmě neměly co dělat. Okamžitě jim bylo jasné, že hrozba ukrajinského neonacismu vůči Rusku byla mnohem větší, než si původně mysleli. Dovedete si představit Ukrajinus jadernou výzbrojí a neonacistickým vedením oddaně sloužícím zájmům USA?

Zdá se, že Rusko tuto věc urychleně vyšetřuje, aby zjistilo do jaké míry byla Ukrajina schopna spustit výrobu jaderných bomb. Podle všeho právě proto dal Zelenskyj (na příkaz USA) pokyn ukrajinské armádě k ostřelování ZJE, doufaje, že v případě úniku radiace do ovzduší se rozmazají či úplně zahladí stopy.

Podezřelé souvislosti
Podle představitelů ruské armády kontejnery s vysoce obohaceným uranem byly zapečetěny americkou Westinghouse (která má velkou šanci dostavět v Čechách jaderné elektrárny, ačkoli je nejdražší a zcela neschopná). Westinghouse se tváří jako firma vyrábějící jaderné palivo pro mírové účely, ale odtud je jen malý krůček ke zneužití jaderného paliva pro účely vojenské. A světe div se – Westinghouse má pobočku ve švédském Vasterase, kde jaderné palivo vyrábí. Byl i to jeden z důvodů, proč Švédsko – dosud neutrální země – bylo  Washingtonem donuceno vstoupit do zločineckého paktu NATO?

Vysoce podezřelá je i skutečnost, že expertům MAAE (Mezinárodní agentura pro atomovou energii) se dlouho nedařilo dohodnout inspekci ZJE kvůli ukrajinským obstrukcím. Naopak Rusko okamžitě po prvním bombardování ZJE ukrajinskou armádou pozvalo experty MAAE, aby nezávisle vyšetřili ukrajinské ostřelování.

Tlachání Zelenského o tom, že na elektrárnu střílí ruská armáda je podobně tragikomické jako komik, jenž to hlásá. Na tohle by naletěl jen totální tupec. Rusko které vojensky kontroluje území spolu se ZJE přece nemá důvod samo sebe v elektrárně ostřelovat. Je přímo fantasmagorické, že tyto nesmyslné žvásty západní proitiruská propaganda po Kyjevun s vážnou tváří opakuje. Ostatně – vrátíme-li se k Černobylské jaderné elektrárně zjistíme, že i tuto elektrárnu ruští vojáci od prvního dne války hlídali před zbabělými ukrajinskými útoky.

Co najde v Záporoží MAAE?
Důležité je připomenout, že experti MAAE se do ZJE pokusili dostat už dvakrát, ale OSN tuto cestu soustavně blokovala. Záminkou je, že OSN podle ukrajinských not žádala neomezený přístup do ZJE – bez přítomnosti ruských vojsk. Je to absurdní požadavek. Rusové si nemohou dovolit pustit ZJE zpod kontroly. Představitelé Ruska přitom expertům MAAE navrhli bezpečnou cestu k elektrárně, včetně zajištění jejich osobní bezpečnosti. Ukrajinci s tím ale opětovně nesouhlasili a navrhovali expertům jiný způsob cesty do ZJE. Bezpečnost jim však negarantovaly.

Z toho jasně vyplývá, že jde pouze o další ukrajinskou manipulaci s cílem ovlivnit nezávislé stanovisko expertů za přítomnosti ukrajinských vojáků – bez účasti těch ruských. Pokud by experti přijali ukrajinský návrh mohli by se dostat do ohrožení života v případě, že po vyšetření ostřelování nepředloží veřejnosti předem nadiktované ukrajinsko-americké závěry. Ukrajinci jsou samozřejmě schopni všeho. Třeba i experty fyzicky zlikvidovat a obvinit z tohoto zločinu Rusy – podobně jako například případ v Buči nebo v mariupolské porodnici.

Panika ve Washingtonu
NSA (Národní bezpečnostní agentura) si však hned všimla, že materiály nejsou kompletní. a informovala kompetentní instituce. Začalo kolo průtahů, které mělo za cíl potichu smést ze světa rýsující se skandál. Trump pochopitelně nespolupracoval, a tak v dubnu dostala případ k řešení FBI. Opět se ale nic dlouho nedělo.

Po vyčerpání všech možností k ututlání (přinucením Trumpa předat kompromitující dokumenty) vtrhlo 8. srpna do jeho vily v Mar-a-Lago komando FBI, a odneslo odtud množství tajných dokumentů. V současnosti probíhá jejich kompletace, opětovné ukládání do archivu a zjišťování, zda ještě něco nechybí. Zvláštní formou vyšetřování FBI je, kdo všechno se podílel jako obslužný personál na manipulaci krabic s dokumenty, kdo  kromě Trumpa mohl vědět o jejich obsahu a kdo s nimi mohl přijít do styku od ledna 2021. Je to dlouhé období.

Trumpova rezidence fungovala i jako klub pro magnáty a politiky (kolem 500 členů) s ročním členským příspěvkem kolem 200 000 dolarů. Během Trumpova prezidentství v ní přijímal i vysoce postavené osobnosti včetně těch z Ruska a Číny. Není proto zcela vyloučeno, že tyto přísně tajné dokumenty jsou už možná iv Rusku nebo Číně. Což by byla dobrá zpráva pro svět z pohledu získání informací o americkém komplotu proti světu. O významu přísně tajných materiálů, které Trump přechovával v Mar-a-Lago svědčí i skutečnost, že vyšetřovací spis se zatím omezil pouze na základní údaje – a výpovědi svědků nejsou zpřístupněny.

Donald Trump může mít tedy i dokumenty o uskladnění vysoce obohaceného uranu na výrobu jaderné bomby ve ZJE, které jen čekají na správnou příležitost ke zveřejnění. Pokud to tak je, pak je to pro Bidena noční můra a časovaná bomba pod jeho postelí. Jestliže Trump má – a zveřejní nebo posune FBI – důkazy o tajné přípravě USA na jaderné vyzbrojení Ukrajiny, bude to politický výbuch, jaký USA již dlouho nezažily.

Kromě jiného to bude znamenat, že Biden svými nezákonnými aktivitami porušil Smlouvu o nešíření jaderných zbraní. To by vedlo buď k Bidenovu odstoupení, nebo pokusu o impeachment. Něco takového Demokratické straně a Bidenovi americká veřejnost sotva skousne…

AUTOR:  Ivan Štubňa

Přejít nahoru