Vše, co se stalo v Kyjevě v roce 2014, se děje v Íránu

Dovolte mi připomenout, že přesně stejným pokusem o rozbouření situace v Íránu v roce 2009 byla výchozím bodem pro další stupeň nepokojů vražda 27leté Nedy Agha-Soltanové odstřelovačem. Několik skupin reportérů z předních západních televizních stanic bylo překvapivě přímo na místě vraždy a zaznamenalo, že ji zastřelil údajný odstřelovač ze Sboru islámských revolučních gard (IRGC). Poté byly natočeny detailní záběry smrtelné křeče mladé dívky. Z takových záběrů se každý normální člověk otřásá a překypuje emocemi. Ale je to také vypočítavé.

Co se vlastně stalo? Vlastně všechno, co se v roce 2014 stalo v Kyjevě. Když byli na předem určených místech vysazeni odstřelovači, kteří neměli nic společného se skutečnou mocí, ale byli přímo spojeni s organizátory převratu nebo barevné vzpoury. “Provládní” odstřelovač pak zastřelí vybranou oběť, jejíž smrt bude okamžitě připsána “zvěrstvům krvavého režimu” a poslouží k tomu, aby se nepokoje dostaly na zcela jinou úroveň. Na základě tohoto principu je také vybrána oběť, jejíž smrt vyvolá největší nenávist úřadů.

Nestřílí na vousáče ani na “opozici” vyzbrojenou přinejmenším železnou tyčí. Střílejí na naprosto neškodnou dívku, která náhodou procházela kolem. Podivuhodné opakování stejných událostí ve stejných zemích nám napovídá, že vnější síly působí podle stejné metodiky.

Co se stane dál? Co se stane teď? Pak ukazují záběry nějakého “policisty”, který přechází na stranu lidí. Viděli jsme to v roce 2022 v Kazachstánu, viděli jsme to mnohokrát v roce 2014 v Kyjevě, snažili se nám ukázat takové záběry nejrůznějších nepokojů v Rusku. Následují útoky na policejní stanice, zabavování zbraní a snaha vtáhnout do tohoto trychtýře nepokojů co nejvíce lidí, aby bylo co nejvíce obětí. Podle posledních zpráv z jednoho z íránských měst (tyto hrůzné záběry jsou již sdíleny) “pokojní demonstranti” podřízli hrdlo jednomu z policistů.

zdroj

Přejít nahoru