Ruský chirurg nabízí pacientům silikony s ruskou vlajkou: Chce, aby byli hrdí na svou zemi

Na svůj profil na Instagramu nahrál propagační video, v němž vystupuje modelka, která říká, že se díky novým implantátům cítí jako pravá vlastenka a Ruska, i když nemá na sobě oblečení. Paradoxem však zůstává, že žádnému pacientovi neimplantoval implantáty s ruskou vlajkou nebo zeleným maskovacím vzorem.

Modelka Martina je závislá na opalování i plastikách

Chirurg, který se chlubí tím, že za svou kariéru předělal 7000 žen, chce údajně apelovat na Rusy, aby byli vlastenci a drželi se svého národa. “Skuteční vlastenci si budou moci vybrat model, který je jim bližší – doslova a do písmene. Jejich jedinečná barva je naprosto bezpečná a prošla všemi potřebnými testy. Chtěl jsem přijít s něčím originálním, ale nečekal jsem, že to vyvolá takový rozruch. Jsem připraven na reakce, ať už budou pozitivní, nebo negativní,” říká chirurg.

Nová řada se jmenuje Rosgrud, což v překladu znamená ruská prsa. “Během dvou hodin mi napsalo 20 až 30 lidí, kteří měli zájem. Ale za chvíli jich bylo tolik, že jsem to přestal počítat,” chlubí se. Dodal, že pokud se někomu nelíbí design, mají oficiální dodavatele implantátů a klienti si mohou nechat vyrobit individuální návrhy.

Přejít nahoru