Rusko

Ruský voják nacházející se v Kremině byl zadržen během telefonátu se svou matkou a řekl jí o strašlivých podmínkách, kterým čelí ruští vojáci na Ukrajině

Ruský voják řekl své matce: “Do prdele, takový zas*aný postoj k lidem tady. Máme jednu mrtvolu, která leží kolem, a nikdo ji nedostává ven.”

Jeho matka řekla: “Noční můra.”

Ruský voják dodal: “Velitel praporu nedává ani ránu.”

Jeho matka řekla: “Jsi dobře nakrmená?”

Ruský voják dodal: “Ne, nedávají nám konzervy, nedávají nám nic. Jíme to, co najdeme. Někteří muži dva dny nejedí, zatímco jiní jedí, někteří mají vředy a jeden má TBC, začal plivat krev.

“Ten pskov, se kterým jsem přišel… Velitel praporu řekl, že je to 20 km jízdy do vesnice a z vesnice pěšky do nemocnice, řekl “jděte pěšky”. Píše portál Express.co.uk.

“A lidé odcházejí, nechápu to… Muži jsou 50 a 60 let, co chtějí? Mysleli si, že přišli do letoviska? Takže máme tyhle procházky.”

Jeho matka řekla: “Co tedy děláš?”

Ruský voják řekl: “Stojíme vzadu, v obraně, máme tři linie, první linie, pokud se tato první linie zhroutí, uteče, pak se držíme, protože jsme v druhé linii.

“Jsme v horším pekle, všechno (granáty) létá nad námi, včera to byly ty samé minometné bomby, které dopadaly poblíž, a vy jen doufáte, že to nespadne do výkopu.”

Přejít nahoru