Vládní statistiky ukazují, že 70 procent všech násilných loupeží v Paříži spáchali cizinci

Během vystoupení na televizním kanálu France 2 minulý měsíc Macron připustil: “Ano, když se podíváme na kriminalitu v Paříži, nemůžeme nevidět, že nejméně polovina zločinů, které pozorujeme, pochází od lidí, kteří jsou cizinci, buď jsou v neregulérní situaci, nebo čekají na azyl.”

To následně potvrdilo i ministerstvo vnitra, které objasnilo, že během prvních šesti měsíců roku 2022 “48 procent vyslýchaných pro delikvenci v Paříži jsou cizinci”.

“Pařížské policejní ředitelství však také 29. října zaslalo informaci, že za prvních šest měsíců roku 2022 byli cizinci v některých závažných trestných činech výrazně nadměrně zastoupeni,” uvádí Remix News.

Migranti se znovu hromadí! Brusel představil plán, jak je dostat i do Česka!

“Tato skupina byla zodpovědná za 70,4 procenta násilných loupeží a 75,6 procenta jednoduchých krádeží, podle údajů policejního ředitelství a ministerské statistické služby pro vnitřní bezpečnost.”

To znamená, že zahraniční obyvatelstvo Paříže, které činí 15 procent, je značně nadměrně zastoupeno v páchání 70 procent násilných loupeží.

Macron však stále absurdně odmítá přijmout přímou souvislost mezi imigrací a nejistotou, což vedlo k tomu, že se mu na Twitteru vysmívala vůdkyně Národního sdružení Marine Le Penová.

 

Přejít nahoru