Dušené chlapecké maso nebo můj malý dětský dezert. I takové recepty byste našli v deníku sexuálního násilníka Davida Browna. Jenom pro 18 +

Pokud byste se o svém sousedovi, který vám nejednou nabídl podivně zapáchající maso, později dozvěděli, že je bestiálním sexuálním násilníkem, ale také předpokládaným kanibalem a sériovým vrahem dětí, určitě by vám přišlo pořádně nevolno.

 

Takový zážitek se týkal několika rodin žijících v malém americkém městečku Great Falls (stát Montana), kterým protéká nejdelší řeka USA Missouri. Ti totiž bývaly vedle muže jménem Nathaniel Benjamin Levi Bar-Jonah. Původně se ale volal David Paul Brown.

 

S Davidem už od malička nebylo cosi v pořádku. Nasvědčuje tomu i událost z roku 1964, kdy slavil sedmé narozeniny. Od svých rodičů dostal jako dárek magickou desku Ouija, kterou proslavilo i stejnojmenné filmové zpracování.

násilné dítě
Ouija slouží primárně k vyvolávání duchů, a proto se mladý David rozhodl, že ji otestuje v tmavém suterénu nacházejícím se v jejich domě. Ke hře si zavolal i 5letou sousedku, kterou se pokusil v odlehlém suterénu uškrtit.

 

Křik dívky však přivolal Davidovu mámu a ta svého syna donutila malé děvčátko pustit. Co ho k tomuto činu vedlo netušíme, ale i díky němu lze usoudit, že Davidovy sadistické sklony byly patrné již v raném věku.

 

Podobná situace se odehrála 6 let na to, kdy se jel 13-letý David se svým 6-letým kamarádem sáňkovat. Dětská zábava však byla samozřejmě jen záminkou. Chlapce při sáňkování zavedl do neobydlené oblasti, kde ho později sexuálně napadl.

Sadista skrývající se za policejní uniformu
David dospíval, ale jeho zvrhlé choutky na mladší ročníky nepolevovaly. A jak se později dočtete, nepolevili až do jeho smrti. V roce 1975, kdy měl David 18 let, se před 8-letým chlapcem vydával za policistu.

 

Touto fintou dokázal malého chlapce cestou ze školy přesvědčit, že s ním musí nastoupit do auta. Tam ho ale David začal sexuálně obtěžovat a škrtit.

 

Nebýt pána, který celou situaci z nedaleké sledoval, mohl být zmíněný chlapec Davidovou první zavražděnou obětí. Ten ale promptně zavolal pravých policistů, kteří sexuálního násilníka o nějaký čas na to zpacifikovali.

 

Než se ale k němu dostali, chlapec se nacházel v extrémně zuboženém stavu. V autě ho našli zakrváceného a zašpiněného od vlastního moči a fekálií. David se za tento čin jakýmsi zázrakem dokázal vyhnout vězení a místo toho dostal pouze 1 rok probace.

Svých 170 kilogramů využíval na dušení obětí
Během období, kdy byl násilník kontrolován, měl chovat jako řádný občan. Absurdní trest mu však naopak zvýšil sebevědomí a chuť do páchání zločinů. Ještě během daného roku se pokusil sexuálně napadnout 9-letá dívka. To se ale naštěstí dokázalo ubránit, a tak ji David vyhodil z auta.

 

Tato zpráva se bohužel nikdy nedostala k probačnímu pracovníkovi, a proto byl po roce sexuální násilník volný. Po uplynutí dvanácti měsíců David obdržel dopis, ve kterém mu pracovník probačního úřadu děkoval za bezproblémovou spolupráci.

 

V roce 1977 se opět pokusil vydávat za policejního důstojníka – a znovu úspěšně. Dvojici chlapců řekl, že je z blíže neurčitého důvodu zatýká.

 

Oběma nasadil pouta a odvlekl je do odlehlé oblasti, kde chlapcům rozkázal, aby se svlékli a následně je začal obtěžovat. Vzhledem k tomu, že tentokrát by už jeho činy nebyly zřejmě trestané pouze probací, rozhodl se jednoho z chlapců udusit vlastní vahou.

 

David v dané době vážil přibližně 170 kilogramů. Chlapec ale jako zázrakem přežil a ihned se vydal k nejbližší policejní stanici.

 

Druhého chlapce zatím ušetřil a naložil ho do kufru svého auta. Policie následovala stopy po autě a brzy se k Davidu dopátrala. Ten svou oběť číslo dvě zatím nestihl odstranit. Za tyto skutky bo odsouzen na 18 až 20 let vězení.

Více info na refresher.sk

Přejít nahoru