Cenzura Youtube zasáhla Maďarsko, vymazala kanál populární televizní stanice navzdory protestům novinářů

Youtube smazal populární maďarský zpravodajský kanál PS TV, což vyvolalo v zemi velký odpor, včetně vydavatelů zpráv, kteří kritizují extrémní cenzuru.

Podle prohlášení Maďarské národní asociace pro sdělovací prostředky “je nepřijatelné, aby poskytovatel platformy zřízený za účelem vysílání mediálního obsahu v rozporu se svými vlastními smluvními podmínkami odstranil kanál poskytovatele mediálních služeb registrovaného v Maďarsku, který působí v plném souladu s maďarským právem a zveřejňuje obsah, který neporušuje maďarské právo, bez jakéhokoliv vysvětlení. Ujišťujeme redakci o naší podpoře a vyzýváme vydavatele Pešti Srácoku, aby využil všech zákonných prostředků proti globální cenzuře a ukázal světu, že činnost poskytovatelů platforem lze tolerovat.”

Prohlášení, které podepsal téměř celý maďarský celostátní tisk, bylo zveřejněno jako výraz solidarity se společností PestiSrácok.hu, která před jeho smazáním provozovala Youtube kanál PS TV.

PestiSrácok.hu bude protestovat proti rozhodnutí mediálního giganta před sídlem společnosti Google v Budíně v pátek v 5:00 a později u soudu. Tento krok připomíná bolševické metody používané během okupace Maďarska. Je skutečně šokující, že Google, společnost, která provozuje Youtube, ani neinformovala redakci o důvodu úplného smazání velmi populárního veřejného video kanálu.

Maďarský zástupce společnosti Big Tech však od té doby ospravedlnil brutální cenzuru v tiskové zprávě vydané o několik dní později na základě “ochrany dětí”.

Nyní jde o mnohem víc než jen o jeden redakční tým, který bojuje proti globálnímu kolosu. Otázka zní: Můžeme v Maďarsku chránit svobodu projevu? Na těchto stránkách je otřepanou pravdou, že svoboda tisku a svoboda slova se pomalu stávají maďarskou specialitou. Nejen, že byl západní svět zaplaven probuzeným terorem veřejného mínění a totální mediální diktaturou liberálních bolševiků, ale krůček po krůčku je ze střední Evropy vysáván čerstvý vzduch.

Mediální ofenzíva globalistických mocností je nepřetržitá od Varšavy po Bukurešť a Sorosova mediální síť, bohatě financovaná Evropskou komisí a Evropským parlamentem, si našla cestu téměř do každého rohu. Není náhodou, že občané V4 a dalších středoevropských zemí, kteří donedávna podporovali vlasteneckou politiku, si stále více volí globalistické vlády (bez ohledu na strašidlo světové války).

zdroj

Přejít nahoru