Neuvěřitelná realita: Obrovské pyramidy a sfingy nalezeny v Bermudském trojúhelníku

[D]va vědci, Paul Weinzweig a Pauline Zalitzki, kteří pracují v blízkosti Kubánského pobřeží a využívající robotizovanou ponorku, potvrdili existenci gigantického města, nacházejícího se na dně oceánu. Území tohoto starověkého města zahrnuje několik sfing minimálně čtyři gigantické pyramidy a další struktury, které jsou naprosto perfektně rozmístěny uvnitř hranic legendárního Bermudského trojúhelníku. Podle zprávy od Arclein of Terra Forming Terra získané důkazy nasvědčují tomu, že město bylo zaplaveno současně se stoupající hladinou celosvětových vod a poklesem půdy. To by napovídalo tomu, že by mohlo jít o legendární zbytky Atlantidy.

 

Ke katastrofě mohlo dojít na konci poslední doby ledové. Jakmile došlo ke katastrofickému roztavení arktického ledového příkrovu, celková hladina světových oceánů a moří prudce stoupla a to zejména na severní polokouli. Hranice pobřeží se změnily; země byla ztracena; ostrovy (včetně ostrovních kontinentů) zmizely.

Kubánská krize zastavila výzkum

Podle vyjádření novináře Luis Mariano Fernandez bylo město poprvé objeveno před několika desítkami let, ale veškerý výzkum byl zastaven během Kubánské krize.

[well type=””]
Vláda USA objevila toto místo v průběhu Kubánské krize v šedesátých letech, kdy jaderné ponorky křižovali v Mexickém zálivu ve velkých podmořských hloubkách. Ty se tak setkaly s pyramidovými strukturami. Okamžitě toto místo obsadily a převzaly nad ním kontrolu, aby nepřišlo do Ruských rukou.
[/well]

Vědecký tým složený z expertů pro hlubokomořské ponory, archeologů a oceánografů našli starověké ruiny 183 metrů pod hladinou oceánu. Tvrdí, že město je Atlantida.

Pyramidy a sfingy větší než v Egyptě

underwater_pyramids_off_cubaZalitzki našla na Kubánském ostrově extrémně starodávné symboly a piktogramy. Ty se shodují s těmi, které jsou vidět na podvodních strukturách. Zalitzki to považuje za důkaz, že Kuba je
pozůstatkem kdysi mocné civilizace a kultury.

S využitím podmořských automatizovaných ponorek, objevili překvapivě obrovské pyramidy podobné těm v Gíze v Egyptě. Pyramidy v moři jsou ale mnohem větší. Odhadují, že pyramidy z Atlantidy jsou postaveny z kamenů vážících stovky tun.

Fernandez mluvil s jedním z vědců o možnosti, že by mohlo v podstatě jít o Atlantidu. Ten mu odpověděl: „…je možné, že v kulturách Yucatanu dodnes přežívají zbytky domorodců (jejich potomků) pocházející z Olmécké kultury, která existovala někde ve Střední Americe a byla odvozena od kultury žijící na ostrově, který zmizel po velké katastrofě způsobené kataklyzmatem. Tento ostrov se nazýval Atlanticú.“.

To by zapadalo do kontextu příběhů o náhlém zániku Atlantidy.

Atlanticú, Atlantida; domorodí obyvatelé stále říkají, že to patří do jejich historie.

Během rozhovoru o průzkumu megalitického města se Fernandez též ptal vedoucí pracovnice vědecké skupiny, Pauline Zalitzki, na civilizaci, která město postavila.

„Když jsem publikovali první zprávy o tomto nálezu,“ řekla, „Univerzita ve Veracruz byla velmi zaujata naší prací a my jsme pořídili několik fotografií těch struktur na dne moře. Speciálně si mne pozval Institut Antropologie vykopávek na univerzitě (Institute of Anthropology of the University excavations). Oni prováděli [studie] na fragmentech a ruinách Olmécké civilizace.

Olmékové a další domorodí lidé – ti všichni mají vzhled naznačující, že na tento kontinent přišli odjinud. Tím míním, že přišli ze směru od Kuby a že se setkali s velmi velkým zemětřesením, když se jejich země potopila. Morfologie jejich vzhledu naznačuje, že patřili ke třem rodinám, které byly zachráněny.

Jedna ze tří rodin přišla na pobřeží Veracruz, z té se nejspíš stali Olmékové. Ostatní přišli do Střední Ameriky a cestovali dál k Pacifickému pobřeží. Tyto rodiny zde založili civilizaci domorodných Američanů, jak je známe dnes.

Atlantis_06

Když antropologové viděli podvodní snímky města a viděli některé monolity, některé symboly a rytiny, identifikovali je jako shodné s Olméckými motivy. Byli tím velmi překvapeni.“

Olmécká kultura vznikla z těch, kdo přežili katastrofu Atlantidy, která byla mnohem rozvinutější, než-li byla zničena na konci doby ledové záplavami – tzv. potopou světa. Svět byl zcela přetvořen a super-civilizace zničena. Vzpomínky přetrvaly jen díky legendě, o které se třeba zmiňuje filosof Platón.
Ale Atlantida byla skutečná a je skutečná. Vědecký tandem Paul Weinzweig a Pauline Zalitzki ji znovu našli. Rok 2015.

[buttongroup][button style=”btn-primary btn-lg” type=”button” title=”Zdroje:” ]
[button style=”btn-link btn-lg” type=”link” target=”true” link=”http://www.suenee.cz/obrovske-pyramidy-a-sfingy-nalezeny-v-bermudskem-trojuhelniku” title=”Suenee.cz” ]
[button style=”btn-link btn-lg” type=”link” target=”true” link=”http://www.altering-perspectives.com/2013/06/giant-pyramids-and-sphinxes-found-in.html#ref=Wibiya_bar2″ title=”Altering-Perspectives.com” ]
[/buttongroup]

Přejít nahoru