FBI

Šéf FBI prozradil, proč si přelepuje web kameru na svém notebooku

V dnešních dnech již není žádným tajemstvím, že jsou lidé sledováni téměř na každém rohu. O tomto problému, kterým je nedostatek soukromí, promluvil během nedávné přednášky šéf samotné FBI James Comey, který promluvil o strachu z pronásledování, který děsí samotného vůdce tajné agentury ze Spojených států. Šéf FBI James Comey během minulého týdne navštívil Kenyon College, kde během přednášky o soukromí prozradil několik zajímavých faktů.

James Comey, šéf úřadu pro vyšetřování (FBI), hovořil před studenty o problému s nedostatkem soukromí

Samotný James Comey během přednášky tvrdil, že trpí úzkostmi, jenž jsou spojené se sledováním. Z tohoto důvodu si přelepuje neviditelnou páskou svoji web kameru na notebooku, jelikož se bojí špionáže. Zprávy o obavách šéfa federálního úřadu pro vyšetřování přinesl portál dailycaller.com. Bizarní praktika, která byla podle názoru společnosti akorát tak pro paranoidní osoby vzbudila u studentů živou diskuzi. Viděl jsem něco ve zprávách, tak jsem to okopíroval a udělal to stejné, tvrdí Comey.

Čtěte dále: Aktivisté se pomstili za Brusel a „zapálili“ největší mešitu v Madridu

Už jsem viděl i šikovnější a moudřejší, kteří tak učinili se svoji web kamerou, komentoval James Comey. Počínání Federálního úřadu pro vyšetřování vzbudilo řadu nevole mezi uživateli sociálních sítích, kteří se cítili být ohroženi před činností amerických úřadů.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: Mark Van Scyoc / Shutterstock.com)

Přejít nahoru