Vědci dokázali, že bůh neexistuje a každý, kdo v něj věří, je…

Vědci z americké univerzity v Coloradu učinili významný objev, když se jim na základě složitých matematických rovnic podařilo zjistit, že žádný bůh neexistuje a každý, kdo v nějakého boha věří, je idiot.

Američtí vědci učinili tento objev v podstatě náhodou, při výzkumu možnosti použití červích děr jakožto zdroje pohonu pro vesmírné lodě. Ve změti stovek čísel se najednou objevila rovnice, která naprosto vyvrátila možnost existence jakéhokoliv boha či nadpřirozena a podle které je každý, kdo v boha věří idiot. Vědci tento objev označují jako zázrak.

“Stále tomu nemohu uvěřit. Naprostou náhodou se nám povedl největší objev v historii lidstva, je to skoro až zázrak. Našemu týmu se povedlo matematicky a zcela nepopiratelně vyvrátit existenci jakéhokoliv boha. S trochou boží vůle by to mohlo znamenat konec všech nábožensky motivovaných válek. Chtěl bych poděkovat bohu, že nám umožnil odhalit, že neexistuje!” prohlásil vedoucí týmu vědců, kteří stojí za tímto velkým objevem, pan Andrew Hops.

Navzdory Hopsovým přáním o konci všech náboženských válek se naopak situace po potvrzení neexistence boha ještě zhoršila. Po celém světě protestují statisíce muslimů a křesťanů, kteří nechtějí přijmout krutou pravdu a požadují zničení všech záznamů o objevu amerických vědců.

“Spalme to! Všechny ty dokumenty spalme!” zní z římskokatolické církve.

A tak se zdá, že jediný tábor, který tento objev oslavuje, je tábor ateistů. Naproti tomu agnostikům je to jedno. “Možná je to pravda, možná ne, to nikdy s určitostí nezjistíme,” nechala se slyšet Americká unie agnostiků.

Jak se bude celá situace vyvíjet dál zatím není jisté. Rovnice dokazující neexistenci boha byly zatím předány k prostudování největším vědeckým špičkám světa. Pokud i ony potvrdí jejich pravost, bude dosti možné, že ze světa jednou provždy vymizí veškeré náboženství.

(KPa, AZ247, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru