Islámistický teror na Úřad vlády! Zasahovala kontrarozvědka

Urgentní! Na Úřad vlády byl zosnován islámistický teroristický útok. Svým zásahem zabodovala kontrarozvědka. Teroristu dostala. (Zamach terrorystyczny z pomocą pasa szahida udaremniony w Polsce).

Kousek od našich hranic, v Dolnoslzeském vojvodství dopadla vratislavská složka polské kontrarozvědky ABW 18-letého mladíka, který udržoval čilé kontakty s Islámským státem, připravoval či byl pověřen teroristickým útokem na budovu Úřadu vlády v polovině června. 18-letý občan Polska se teprve koncem minulého roku obrátil na islám, a za 6 měsíců již byl pohotov spáchat islámistický teroristický atentát. Při prohledávání jeho bydliště se našly důkazy o přípravě islámistického teroristického útoku polotovary k výrobě výbušnin do sebevražedného šáhídského mučednického pásu.

Náměstek ministra vnitra pro speciální služby Stanislaw Źaryn, vyzdvihl skvělou práci kontrarozvědky ABW (Zatrzymanie przez ABW osoby silnie zradykalizowanej, która przygotowywała zamach terrorystyczny to duży sukces Agencji!) a varoval, že Polsko patří mezi země ohrožené islámistickým terorizmem. Kontrarozvědka nicméně bdí nad naší bezpečností a realisticky reaguje na všechny hrozby.

zdroj: wpolityce.pl – wprost.pl – dorzeczy.pl – wiadomosci.gazeta.pl, islamizace

Přejít nahoru