Hloupá Eva a cenzor Zelenskij. Bobošíková zveřejnila důkazy

Kterým informacím z Ukrajiny můžeme skutečně věřit? Jana Bobošíková odhalila ve svém pořadu cenzuru v kanceláři prezidenta Zelenského a k tomu ještě připomněla ostudné vystoupení první dámy České republiky Evy Pavlové. 

Jana Bobošíková názorně předvedla ve svém novém pořadu Aby bylo jasno divákům, jak funguje cenzura v kanceláři ukrajinského prezidenta Vladimíra Zelenského. Jako příklad si zvolila ostudné vystoupení naší první dámy Evy Pavlové v Kyjevě, které záhadně z oficiálního YouTube kanálu kanceláře prezidenta Ukrajiny zmizelo. A právě v tomto kontextu si moderátorka položila závažnou otázku: kterým informacím z Ukrajiny můžeme skutečně věřit?
O co šlo? První dáma České republiky Eva Pavlová na setkání prvních dam a pánů v Kyjevě nedokázala zareagovat na otázku v panelové diskusi o duševním zdraví. Prezidentova manželka trapně mlčela dlouhé desítky vteřin a zmateně listovala ve svých poznámkách.
Diskusi moderovala šéfredaktorka časopisu The Economist, která vyzvala Evu Pavlovou, aby promluvila o svých zkušenostech s mentální odolností Ukrajinců a o podpůrných programech, které pro ně v České republice máme.
„Záběry pocházely z youtubového kanálu kyjevské konference, který je oficiálně spojen s ukrajinskou vládou. Obletěly doslova celou Českou republiku a Eva Pavlová má pořádnou ostudu,“ okomentovala věc moderátorka pořadu Jana Bobošíková, která vystoupení Evy Pavlové na diskusním panelu videozáznamem svým divákům krátce připomněla.

Více info na prvnizpravy.cz

Přejít nahoru