Zapomenutá historie: Jak hordy komunistů za šest měsíců znásilnily 2 miliony žen v Německu, Polsku a Rakousku

dějinách existuje děsivá epizoda, kterou extrémní levice obvykle přehlíží: masové znásilňování žen a dívek (některých velmi mladých) Stalinovou armádou za druhé světové války. Zrůdný zločin, který sovětští vůdci zdaleka neschvalovali, naopak k němu otevřeně podněcoval sovětský propagandista Ilja Ehrenburg ve zprávě vojákům Rudé armády: „Použijte sílu a zlomte rasovou hrdost těchto německých žen. Berte je jako své legální vyvlastnění. Zabíjejte!“ „Vojska Rudé armády při postupu do Německa používala jako taktiku teroru hromadné znásilňování,“ uvádí Encyclopedia Britannica.

Německo: dva miliony znásilněných žen a dívek

V Německu během sovětské ofenzivy a následné okupace vojáci Rudé armády znásilnili dva miliony žen a dívek. Nejhůře to odnesly ty, které žily v německém hlavním městě a jeho okolí: Během okupace Berlína jich bylo znásilněno 100 000. V mnoha případech byly oběti znásilněny opakovaně a odhaduje se, že 10 % znásilněných žen a dívek bylo také zabito. Podle britského historika Antonyho Beevora „Stalin přesně věděl, co se děje, a považoval za zábavné, že všechny německé ženy, od dívek po stařeny, byly znásilněny“.

Polsko: více než 100 000 znásilněných žen a dívek ve věku od 4 do 80 let

V Polsku, jak jsem zde uvedl, bylo vojáky Rudé armády znásilněno více než 100 000 polských dívek a žen ve věku od 4 do 80 let, přičemž mnohé z nich byly také brutálně zavražděny, jako se to stalo ve městě Gołąb, kde sovětští vojáci hromadně znásilnili osmiletou dívku, přičemž jí téměř utrhli nohy, což je ohavná scéna, o níž vyprávěl polský voják odboje, který se s výsledky zločinných orgií bolševiků setkal. Tato vlna násilí, která se nezastavila ani s koncem druhé světové války, způsobila pandemii pohlavně přenosných chorob, která postihla 10 % polské populace.

Rakousko: desítky tisíc znásilnění a nákaz pohlavními chorobami

Podle britského historika Geoffreyho Robertse bylo ve Vídni znásilněno 70 000 až 100 000 žen. Historik Günter Bischof ve své knize „Rakousko v první studené válce, 1945-55: Páka slabých“ upozornil, že ve východní části spolkové země Štýrsko došlo k 5 000 až 10 000 znásilnění, v okrese Melk k 1 300, v Mühlviertelu k více než 700, ve Štýrském Hradci k 5 000, v Scheibbs 150 a v některých lokalitách Dolního Rakouska bylo znásilněno 25 % žen.

zdroj: Outono.com, Opindia.com, Coolmagazin, Titulní obrázek: Pixabay.com/martex5

Přejít nahoru