Německé vánoční trhy se ve franckém městě Karlstadt zahajovaly voláním muezzina (video)

Volání muezzina je mimo jiné znamením, že dané území neoddělitelně patří islámu. V současné době se již v mnoha evropských městech nese pravidelné páteční halekání muezzinů z mešit, kde je mimo jiné slyšet, že není jiného boha než Alláha.

Čtěte také: Slavný antirasistický televizní šéfkuchař a vítač imigrantů dostal brutální nakládačku od muslimů. Čtěte, co bylo důvodem (+ foto)

A podobné halekání zahájilo také letošní vánoční trhy v německém Karlstadtu. Neumím si představit názornější příklad odevzdávání země islámu než počin, kdy se stará evropská tradice „přebíjí“ projevem nájezdníků, kteří chtějí tuto tradici zcela zničit, jak to učinili i všude jinde ve světě.

V Karlstadtu, poklidném městečku ve Frankách, se 26. listopadu konal Andreasmarkt, který měl letos za cíl přiblížit návštěvníkům islám.

Pod heslem „Orient se setkává se Západem“ se vedení ujaly místní mešitní organizace, včetně mešity Ditib, která je pod tureckou kontrolou. Muezzin zahájil vánoční trh hlasitým islámským modlitebním zpěvem z reproduktorů:

Více info na necenzurovanapravda.cz, Titulní obrázek: Pixabay.com/warpmike

Přejít nahoru