Velmi zvláštní zranění kněze! Sousedé ho našli s uříznutým penisem?!

K velmi podivnému zranění duchovního v malé obci na Českobudějovicku vyjížděla záchranka, hasiči i policie. Ve středu večer našli na zamčené faře zakrváceného kněze s ránou v podbřišku. O tom, co se stalo, se množí spekulace.

Případ je zahalen velmi nejasnými výpověďmi. Podle jedné verze se faráři udělalo špatně, upadl a vážně se zranil, podle jiné mu praskl vřed, další hovoří o zranění v oblasti genitálií – údajně amputovaný penis. Ten se prý v bytě nenašel. V té době měl duchovní u sebe malého psa, o kterého se nyní stará varhaník.

Přes všechny nejasnosti je jisté, že obyvatelé obce zachránili knězi život. Když se starostka dozvěděla, že se nedostavil na schůzku a nereaguje na mobilní telefon ani na zvonění, okamžitě vytočila číslo 112. Všichni se snažili, aby se kněz dostavil na schůzku. Na místo přispěchali hasiči, záchranka a policie. “Dobrovolní hasiči měli právě schůzku, když jim starostka zavolala. Okamžitě běželi na faru. Museli vyrazit několik dveří a pomáhali při vynášení zraněného faráře z prvního patra bytu. Policie byt uzavřela,” potvrdil jeden z místních obyvatel.

 

Co přesně se v domě před příjezdem záchranářů stalo, lidé netuší. Záchranáři i policie se to snaží zjistit. “Policie žádné pochybení nevyšetřuje. Mohu pouze potvrdit, že asistovali při vstupu do domu k pacientovi,” uvedl jejich mluvčí Jiří Matzner. Jeden ze sousedů faráře si však všiml, že se vrátili. “Hlídky tu byly ve středu večer, kdy se to stalo, a také ve čtvrtek přes den,” řekla. Podle místních je muž v obci velmi oblíbený a všichni mu přejí brzké uzdravení.

zdroj: stcity.sk

Přejít nahoru