Nejhoršího pedofila čekala ve věznici krutá smrt. V krku měl napěchované kondomy! Hrůza kolik dětí zneužil

Richard Huckle byl nalezen mrtvý ve své cele ve věznici HMP Prison Full Sutton v hrabství Yorkshire. Média nejprve informovali, že byl třiatřicetiletý usvědčen pedofil Ubodána ve vězení vyrobeným nožem. Britský deník Daily Mail však nyní přišel s informací, že na jeho těle se našly nejen bodné rány, ale i další stopy násilností.

Pedofil měl na krku stopy po škrcení strunou od kytary a později mu měl útočník do krku nacpat kondomy. Vyšetřovatelé měli v pondělí v souvislosti se smrtí Huckle zadržet devětadvacetiletého muže. “Muž byl zatčen v souvislosti se smrtí muže ve věznici HMP Full Sutton v 13. říjnu 2019,” potvrdila policie píše BBC.

Huckle údajně začal zneužívat děti, když měl pouze devatenáct let. Tehdy odešel do Malajsie jako křesťanský učitel. Mezi lety 2006 až 2014 měl zneužít až 191 dětí a to ve věku od šesti měsíců do dvanácti let! Bylo mu však nakonec prokázaných pouze 91 případů. Policie u něj našla přes dvacet tisíc fotografií dětí a videí zachycujících jeho zvrhlosti. Huckle dokonce napsal několik knih, které vydával na tzv. Dark webu a v nichž popisoval své sexuální praktiky.

Přejít nahoru