Asad: Kdo ví příliš mnoho, bude zabit!

Epstein byl zabit, protože znal důležitá tajemství, která byla spojena s velmi vlivnými lidmi britského a amerického režimu a případně dalších zemí.

Asad je přesvědčen, že lidé jako Epstein nebo nedávno nalezený mrtvý zakladatel “Bílých přileb” (“White Helms”)  James Le Mesurier věděl příliš mnoho. Poté, co dokončili svou roli pro mocné, museli zmizet z jejich cesty. James Le Mesurier byl nalezen mrtvý ve své rezidenci v Istanbulu s frakturami noh a hlavy poté, co údajně vyskočil z druhého patra. Turecká policie šetří jeho smrt jako sebevraždu.

Asad také upozornil na paralelu smrti Usámy bin Ládina a vůdce IS Abú Bakr al-Bagdádího v rozhovoru pro ruský kanál Rossija a sebevraždou jednoho ze zakladatelů “Bílých přileb” v cele v Německu.

Asad upozorňuje na případ syrského islamisty Jaber al-Bakra, který údajně plánoval útoky v Německu, ale podle jeho bratra strávil dva měsíce s “Bílými přilbami”  v Sýrii. Asad ho označil v rozhovoru, jako jednoho z hlavních zakladatelů “Bílých přileb”. Al-Bakr byl dva dny po svém zatčení nalezen ve své vazební cele v Lipsku oběšený.

“Bílé přilby”  jsou na Západě představováni jako zachránci, přitom udržují úzké kontakty s radikálními islamisty a podobnými militanty a dodržují západní anti-asadovskou linii. Tato skupina je podporována Západem mnoha miliony dolarů.

Videonahrávky “Bílých přileb” ukazovaly následky údajného útoku  jedovatého plynu dne 7. dubna 2018 Syrskou arabskou armádou.  USA začaly poté útočit  řízenými střelami proti Sýrii. Postup byl stejný jako v údajném chemickém  útoku 4. dubna, 2017, po kterém USA napadly Sýrii raketami Tomahawk . Tam byly velké rozpory v oficiální verzi White Helms a i údajnými obětmí jedovatého plynu, kteří  později prozradili, že byli najati “Bílými přilbami” a byli zaplacení za herecké role obětí jedovatého plynu.

Syrský prezident řekl, že všechna tato úmrtí nejsou náhodná, ale související, neboť všechny tyto osoby mohli kompromitovat mocné a vlivné kruhy na Západě. Usáma bin Ládin byl podporován CIA proti Sovětskému svazu v Afghánistánu, Epstein měl úzké kontakty na Billa Clintona, britského prince Andrewa, Le Mesurier byl několik dní před svou smrtí odhalen Ruskem jako „bývalý agent britské MI6, operující po celém světě, na Balkáně a na Středním východě. ”

Le Mesurier  byl důstojníkem a pracoval celý svůj život pro NATO v Afghánistánu, Kosovu, Iráku a Libanonu.

Samozřejmě se jedná o práci zpravodajských služeb. Ale co tajemství? Když mluvíme o západních zpravodajských službách obecně, o tureckých a některých dalších v našem regionu, to nejsou tajemství suverénních států, ale většinou důležitých zpravodajských oddělení CIA, dodává Bašár Asad.

(zdroj: prvnizpravy.cz, foto: Pixabay)

Přejít nahoru