Zprávy

Zprávy z Florencie potvrzují vraždu umělkyně imigrantem ze Senegalu

Italská policie potvrdila zprávy o zavražděné umělkyni ze Spojených států, která byla zabita ve Florencii migrantem ze Senegalu. Tamější policie již zadržela podezřelého uprchlíka a brzy bude rozhodovat o jeho budoucím osudu. Jednalo se podle tamějších zdrojů o nelegálního uprchlíka, který nežádal o vízum v Evropské unii, ale nelegálně přeplaval vody středozemního moře do Evropy.

Ženu jsem zabít nechtěl, za smrt může nešťastný pád

Americká umělkyně Ashley Olsen byla nalezena mrtvá ve svém pronajatém bytě v centu Florencie. Podezřelý z vraždy je Diaw Cheik Tidianee, jenž se měl se zavražděnou potkat v nočním klubu den předtím, než měl údajně ženu zabít. Muž teď bude čelit obviněním, jenž budou proti tomuto uprchlíkovi uvalena.

Zprávy z Florencie potvrzují vraždu americké ženy, kterou měl podle policie zavraždit nelegální uprchlík ze Senegalu

zprávy

Muž se měl podle policie s americkou umělkyní potkat v nočním klubu a následně ji doprovodit do bytu. Tuto skutečnost potvrzují i bezpečnostní kamery, jenž byly umístěny v klubu. Mezi vrahem a obětí došlo k sexuálnímu styku, po kterém byla žena zavražděna. Pitva ženy potvrzuje uškrcení a dvě zlomeniny na lebce, obě zranění mohla být smrtelná. Muže usvědčuje z vraždy DNA, kterou policie našla na kondomu a na cigaretě v bytě americké umělkyně.

Zdroj: Hlavnespravy

Přejít nahoru