BYLA UNESENA SEDMNÁCTILETÁ DÍVKA A 44 DNÍ ZADRŽOVÁNA. DÍVKA JE PROSILA, ABY JI UŽ ZABILI

Začátek noční můry

Vše začalo 25. října 1988 v Tokiu. Teenageři (nejstaršímu bylo téměř 18 let) unesli 17letou Junko Furutu.

Krátce poté, co skupina dorazila do domu nejstaršího chlapce, donutili dívku zavolat rodičům, kterým měla oznámit, že utekla z domova a nehodlá se vrátit. Na konci rozhovoru měla dodat, že zůstane s přáteli, že je v bezpečí a že se o ni nemusí bát.

Dospělí věděli, co se děje
Nejhorší na tom je, že v domě bydleli i rodiče nejstaršího chlapce, a proto dobře věděli, co se děje. Dospívající dívka je prosila, aby jí pomohli, aby ji nechali jít. Ale neudělali nic.

Chlapcovi rodiče se sadistických zvěrstev neúčastnili, ale policii nezavolali a dívku nepropustili.

Sedmnáctiletá dívka byla mnohokrát znásilněna a zbita. Později se chlapci dopustili ještě odpornějších činů. Házeli jí činky na břicho, strkali jí do pochvy různé předměty (např. žhavé žárovky), kleštěmi jí řezali bradavky, lili jí na obličej horký vosk a opařovali tělo zapalovači nebo cigaretami a do konečníku jí strkali pyrotechniku.

V důsledku hanebných činů těchto chlapců přišla dívka o zrak. Teenageři jí vypálili oči zapalovačem. Obvázali jí prsty nití, aby jí přerušili průtok krve a zabránili jí bránit se.

Noční můra, kterou dívka prožila, trvala až 44 dní. Během té doby se nad ní nikdo neslitoval. Během této doby byla více než 400krát znásilněna.

Junko opakovaně prosila své mučitele, aby se nad ní slitovali. A rodiče jednoho z chlapců tomu všemu jen přihlíželi. Po chvíli je dívka prosila, aby ji zabili, pokud ji nenechají jít.

Ale neudělali by to. Chtěli pokračovat v “zábavě”.

4. ledna 1989 se teenageři sešli na místě činu a hráli mahjong (tradiční čínská hra s pravidly podobnými dominu a karetním hrám). V jednu chvíli dostali další děsivý nápad. Dívce polili nohy, obličej a břicho benzínem a zapálili ji. Dívka žila ještě několik hodin. Později však přišla vytoužená smrt.

Přejít nahoru