Dr. McCullough: Zde si přečtěte, co cenzoři nechtějí, abyste věděli

Většina stažených pandemických prací bohužel sleduje jiný vzorec platné publikace, silné citace jako důležité příspěvky a následný tlak na editory/vydavatele z pravděpodobně biofarmaceutického komplexu (globální/federální agentury, nevládní organizace, farmaceutické společnosti, konfliktní univerzitní výzkumníci). Příspěvky jsou pak staženy z “administrativních” důvodů mimo směrnici Výboru pro publikační etiku (COPE) pro stahování časopisů.

Dr. McCullough sám zažil tento stroj v akci, když spolu s Dr. Rosem publikovali zprávu o nežádoucích účincích myokarditidy v americkém systému hlášení nežádoucích účinků vakcín (VAERS) ve spojení s injekčními biologickými produkty COVID-19. Tento článek představil důkladný výzkum zvýšeného rizika myokarditidy způsobené očkováním proti COVID:

Zažil jsem jako spoluautor plně publikovaného článku o bezpečnosti vakcín, který byl stažen z “administrativních” důvodů časopisem Current Problems in Cardiology. Časopis požádal Dr. Rose a mě, abychom článek volitelně stáhli, a my jsme odmítli. Nakladatelství Elsevier uvedlo, že autoři nebo redaktoři požádali o odvolání – byl to editor, ne autoři. 

Dr. McCullough má teorii strategie, která odráží smutnou realitu, ve které žijeme:

Věřím, že každý dokument je cílený, který přináší naději pacientům na včasnou léčbu, přirozenou imunitu nebo odhaluje selhání vládních příběhů týkajících se kontroly nákazy nebo bezpečnosti vakcín. Biofarmaceutický komplex používá řadu opatření, aby donutil editory/vydavatele stáhnout rukopisy a odstranit hrozby pro “oficiální příběh” líčící virus je smrtící, nenapadnutelný, s jediným řešením je pokračující masové očkování.

Pokud se obáváte přetrvávajících zdravotních problémů po “plandemii”, jedním z nejjednodušších, nejúčinnějších a nejvíce cenzurovaných řešení boje proti rizikům, která jsou pro vaše zdraví připravena ze spike proteinu, který zanechal COVID a injekce, je denní dávka volně prodejné nattokinázy, enzymu známého svou schopností degradovat spike protein. Podle Dr. McCullougha:

“Nattokináza je enzym, který se vyrábí fermentací sójových bobů s bakteriemi Bacillus subtilis var. natto a je k dispozici jako ústní doplněk. Degraduje fibrinogen, faktor VII, cytokiny a faktor VIII a byl studován pro své kardiovaskulární přínosy. Ze všech dostupných terapií, které jsem použil ve své praxi, a mezi všemi navrhovanými detoxikačními látkami věřím, že nattokináza a příbuzné peptidy mají v současné době největší příslib pro pacienty. “

Vevzorci Spike Support Formula společnosti Th e Wellness Company najdete:

  • Nattokináza (enzym, u kterého bylo prokázáno, že rozpouští spike protein)
  • Selen (pomáhá tělu opravit se a zotavit se)
  • Kořen pampelišky (může zabránit vázání spike proteinu na buňky)
  • Extrakt z černé sativy (může usnadnit opravu buněk)
  • Extrakt ze zeleného čaje (poskytuje dodatečnou obranyschopnost na buněčné úrovni prostřednictvím vychytávání volných radikálů)
  • Irský mořský mech (může pomoci obnovit poškozené tkáně a svaly)

Lidé říkají o vzorci podpory Spike společnosti The Wellness Company:

 “Viděl jsem Dr. McCullougha mluvit o produktu a rozhodl jsem se to zkusit. O měsíc a půl později se cítím mnohem lépe. Také jsem doporučil produkt rodinným příslušníkům, abych jim pomohl detoxikovat se od bolestivých vedlejších účinků vakcíny. “ 

“Mám pocit, že jsem měl mozkovou mlhu za posledních 18 měsíců a po užití tohoto doplňku jsem si všiml, že mlha se konečně zvedá. Mám v plánu koupit více pro sebe a nyní přítele, který trpí srdečními problémy.”

“Jsem vděčný za Wellness Company a za to, že jste přišli s těmito vitamíny spike proteinu. Jsem velkým zastáncem přírodního léčení a ne farmaceutických léků. Děkuji vám, že děláte to, co je správné, a že říkáte pravdu ve světě, který je tak temný.”

Podle společnosti Wellness by nákup všech složek vzorce podpory Spike byl více než 100 dolarů – můžete ušetřit 36% s jedinečnou formulací ve vzorci Spike Support Formula společnosti The Wellness Company.

zdroj

 

Přejít nahoru