Donald Trump

Donald Trump šokoval svým projevem voliče v USA

Kandidát na prezidentské křeslo ve Spojených státech Donald Trump opět šokoval veřejnost svým kontroverzním prohlášením. Donald Trump tvrdí, že může kohokoliv zastřelit, aniž by ztratil své voliče. Trump tak komentoval svoji důvěru ve voliče v USA, kteří budou volit svého kandidáta za každou cenu.

Mohu stát uprostřed Páté Avenue a střílet do lidí a neztratím ani jeden hlas

Miliardář a kandidát na budoucího prezidenta USA prohlásil, že i kdyby spustil palbu na civilisty v centru města New York, tak nebude mít tento zločin žádný vliv na výši jeho podpory mezi obyvatelstvem ve Spojených státech. Poznámku pronesl prezidentský kandidát v sobotu během předvolební akce, když navštívil vysokou školu v Lowě, informovala o tom agentura Reuters.

Kandidát na prezidentské křeslo Donald Trump šokoval veřejnost když prohlásil, jakou má důvěru svých voličů

I přes mnohá pochybení ze strany Donalda Trumpa, vede kandidát v současné době v průzkumu veřejnosti, kde probíhají primární volby. Pozorovatelé tento fakt komentují tím, že se lidem ve Spojených státech líbí Trumpovo charisma a jednotlivé body v programu, které si získaly veřejnost. Některá prohlášení Donalda Trumpa byla natolik kontroverzní, až zapříčinila vznik petice ve Velké Británii, jenž zakazuje kandidátovi na prezidenta USA vstup na území Velké Británie.

Zdroj: Prvnipravy
Foto: Joseph Sohm / Shutterstock.com

Přejít nahoru