Islámský stát

Islámský stát, Indonésie v plamenech a další fakta, o kterých média neinformují

Pravda o Islámském státu nebo rozsáhlé požáry v Indonésii. Několik faktů, o kterých masová média veřejnost tak docela neinformují. O některých těchto faktech Vás média už určitě informovala, některé události však záměrně mezi veřejnost nešířila. Jako první bod můžeme jmenovat tragické události, které se odehrály jinde, než na západě. Jasný příklad tohoto faktu můžeme vidět v událostech, které se odehrály minulý rok v Paříži.

Islámský stát v hlavním městě Francie spáchal několik teroristických útoků a média několik týdnů nepsala o ničem jiném. Média dokonce přehlídla další teroristické útoky, které se odehrály současně s těmi Pařížskými v Libanonu, kde zemřelo 37 lidí a dalších 180 jich bylo zraněno. Teroristické útoky ve Francii však tyto události na východě zastínily.

Islámský stát nebo požáry v Indonésii, několik světových událostí, o kterých masová média neinformovala

Další události jsou masivní požáry v Indonésii, které doslova ničily lidské životy. Podle informací zničily tyto požáry 2.6 milionů hektarů mezi červnem a říjnem minulého roku. Katastrofa takto masivních rozměrů měla být “událostí” minulého roku, přesto média tento fakt ignorovala.

Pravda o Islámském státu, kterou média do dnešních dnů nezveřejnila. Zdroje uvádějí, že by teroristická skupina nevznikla, nebýt “zpackaného” vpádu do Iráku v roce 2003. Uvádí se také obchody s ropou mezi Tureckem a Islámským státem, které dopomohly teroristům k tak velkému rozvoji. Konspirace uvádí, že se jedná o snahu USA, které chtějí destabilizovat situaci v Evropě.

Zdroj: Trueactivist

Přejít nahoru