Konec křesťanství v Evropě! Nasvědčuje tomu “Kolínský syndrom”

V posledních dnech vyplouvají na povrch informace o napadených a znásilněných ženách, které byly na Nový rok napadeny nejen v německém městě Kolín nad Rýnem. Další útoky na ženy muslimskými muži se odehrály v několika dalších německých městech, ale i v dalších státech po celé Evropské unii. Jednalo se tak o organizovaný útok na obyvatelstvo Evropské unie? O těchto nepříjemných incidentech informovala celosvětová média.

Jsme svědky začátku konce křesťanství v Evropě?

Kolín nad Rýnem nebylo jediné město, avšak tamější policie zaznamenala nejvíce těchto případů, přesněji přes 300 napadených žen. Další případy napadení na Nový rok zaznamenalo město Hamburg nebo Stuttgart. Do dnešního dne jsou to jediná německá města, která informovala o těchto napadení žen během silvestrovských oslav.

Města v Německu, ale i v EU hlásí další případy napadení od uprchlíků, jsme svědky konce Křesťanství v Evropě?

Další takové případy na Nový rok ohlásilo také Rakousko a Švýcarsko. Vzhledem k této informaci, jenž se objevila v médiích až v dnešních dnech, můžeme čekat, že se podobné případy napadení mohly odehrát i v dalších členských zemích unie, o kterých se ještě neinformovalo. Se stoprocentní jistotou to tvrdit nemůžeme, ale vzhledem k odhalení kauzy, kdy musela německá policie zatajovat trestné činy uprchlíků, je tato varianta zcela reálná.

Foto: Photoman29 / Shutterstock.com

Přejít nahoru