Starostka Kolína dává rady pro napadené ženy z Německa

Ve včerejších hodinách jsme Vás informovali o děsivých případech napadení muslimskými přistěhovalci, kteří v Německu na Nový rok napadli několik desítek žen. V německém městě Kolín nad Rýnem bylo nahlášeno na Nový rok několik případů napadení žen, které byly obtěžovány ve většině případů menší skupinou muslimů, kteří požadovali sexuální styk a následně svoje oběti okradli.

Ženy a dívky se musí proti těmto útokům více bránit

Podle informací mělo být nahlášeno na policii přibližně 80 případů tohoto napadení v nočních hodinách. Starostka Kolína nad Rýnem tuto situaci začala ihned řešit, když si následující den nechala přivolat policejní jednotky. Mluvčí policie uvedl, že mělo být v těchto trestných činech zapleteno na jednu tisícovku muslimských mužů, kteří operovali u tamějšího nádraží a katedrály.

Starostka Kolína nad Rýnem dává rady pro napadené ženy, aby k těmto případům v budoucnu nedocházelo

Starostka německého města Kolín nad Rýnem se v minulých hodinách vyjádřila k tomuto nepříjemnému případu a radí německým ženám, co mají udělat, aby k těmto napadením v budoucnu nedocházelo. Ženy by se neměly podle starostky bát chodit ven, ale měly by být na případný útok připraveny. Jelikož se ve městě bude brzy konat karneval, na kterém budou hrozit útoky, vydá město podrobnou příručku, kterou starostka doporučuje všem přečíst. Je však tato příručka dostatečným opatřením vůči těmto násilníkům?

Přejít nahoru