Zprávy

Teror na prahu Evropy? Zprávy hovoří o tom, že teroristé koupili pozemky v Bosně

Teror na prahu Evropy? Je to dost pravděpodobné. Zprávy z Bosny uvádí, že si tam radikální teroristé zakoupili obří pozemky, které se nachází jen pár stovek metrů od hranic s Chorvatskem. Veřejnost se tak obává, že se posunul teror těchto bojovníků blíže do Evropy. Radikální islamisté zakoupili podle tamějších zdrojů pozemek, který čítá několik hektarů. Kde však vzali tito islamisté peníze, na tak velký nákup?

Náboje použité při útocích v redakci Charlie Hebdo pocházely z Bosny

Peníze na tento obchod pocházejí pravděpodobně ze Saúdské Arábie a Kataru. Hovoří se tak o tom, že budou mít z této oblasti radikální islamisté zlehčenou pozici za bojování práva Šaría v Evropě. Tato zpráva znepokojuje italské bezpečnostní orgány, které se budou muset připravit na případnou hrozbu z Bosny.

Zprávy z Bosny potvrzují zakoupení pozemků u chorvatské hranice, které koupili radikální islamisté

Italský Corriere della Sera dokonce přinesl znepokojující zprávy o tom, že by se mělo v oblasti usadit přibližně 2000 Salafistů a wahhábistů. Jedná se o radikálně vedenou organizaci, která je ovládána z Bosny. Radikální islamisté si tuto oblast nevybrali náhodou. V blízkosti se totiž nachází hraniční přechod dále do Evropy, který by měl být označen pouze značkou “Stop”. Po překročení této hranice už může kdokoliv cestovat dále do Evropské unie.

Zdroj: Hlavnespravy

Přejít nahoru