Uprchlíci

Uprchlíci zabili opatrovnici v uprchlickém táboře

Mladá žena ve věku 22 let byla zavražděna v uprchlickém táboře ve Švédsku, kde ji měli podle tamějších informaci zavraždit uprchlíci, kteří nebyli ještě plnoletí. Tento uprchlický tábor, kde došlo k této brutální vraždě, slouží jen pro mládež a nezletilé žadatele o azyl, kteří přicestovali do Švédska z blízkého východu nebo severní Afriky a hledají útočiště.

Uprchlíci

Vražda se měla odehrát v uprchlickém táboře pro mládež, který se nachází ve švédském městě Mölndal na jihu země. Ve včerejších hodinách to oznámila veřejnosti švédská policie, která se odvolává na agenturu AP. Jedná se tak o další incident ve Švédsku, který jen potvrzuje, jak je na tom tato země špatně, s ohledem na řešení uprchlické krize.

Uprchlíci zavraždili v uprchlickém táboře ve Švédsku teprve 22 letou pracovnici azylového centra

Vražda se měla odehrát podle mluvčího švédské policie v jedné z mnoha tamějších ubytoven, která se nachází v táboře pro žadatele o azyl. Christer Fuxbor, mluvčí švédské policie, oznámil veřejnosti, že policie již zadržela podezřelé z vraždy. Žena podle policie nezemřela okamžitě, ale až ve večerních hodinách po převozu do nemocnice. Policie našla na místě činu stopy po zápase a tvrdí, že v ubytovně, kde došlo k vraždě, žije v současné době deset migrantů ve věku 16 až 18 let.

Zdroj: Konzervativnyvyber

Přejít nahoru