Uprchlická krize

Uprchlická krize je nezastavitelná, vzkazuje Financial Times

Zpravodajský deník Financial Times se vyjádřil v jednom ze svých článků k uprchlické krizi, na kterou by si měli lidé žijící v Evropě podle deníku zvyknout. Uprchlická krize, díky které proud migrantů jak z Afriky tak Asie proudící do Evropy, tu už podle redaktorů z deníku zůstane, proto je lepší si na tuto krizi zvyknout a smířit se s ní.

Migrace Afričanů a Asiatů představuje obrat historického trendu

Už několik světových vůdců se vyjádřilo k uprchlické krizi tak, že je pozdě na její řešení. Ve většině případů se uvádí Německo a jeho politika “otevřených dveří”, jenž způsobila uprchlickou krizi v takto velkém měřítku. Financial Times ovšem zachází daleko a tvrdí, že je tato krize pouze odplatou, jenž si Evropa zasloužila.

Uprchlická krize už je nezastavitelná, takže si radši zvykněte! Tvrdí článek z Financial Times

Evropa platí podle deníku Financial Times za evropskou kolonizaci z 18. a 19. století a dodává, že bude Evropa časem převrstvena. Pod tyto názory na uprchlickou krizi se podepsal redaktor deníku Gideon Rachman. Redaktor také dodává, že evropské obyvatelstvo bude tvořit v budoucnu rychle klesající menšinu světové populace. Rechman se domnívá, že snahy vyřešit tuto krizi jsou naprosto zbytečné stejně jako programy, které mají za úkol začlenění migrantů do naší společnosti, jenž je předurčena ke zkáze.

Foto: Istvan Csak / Shutterstock.com

Přejít nahoru