Korporátní média

Korporátní média Vám lžou o situaci v Sýrii! Varuje kanadská novinářka

Kanadská novinářka Eva Bartlett se před několika dny vrátila ze Sýrie, kde vyslechla stovky tamějších obyvatel, aby zjistila, jaká je skutečná situace v dnešních dnech na území Sýrie a výsledky ji doslova šokovaly. Kanadská novinářka hovoří na videu o tom, jak nám korporátní média lžou a zatajují důležité informace. Podle novinářky jsou tato korporátní média jen součástí obrovské propagandistické mašinérie, jenž podporuje zásahy armád NATO ve válečných konfliktech.

Čtěte více: Východní Evropa šla do otevřené konfrontace s Merkelovou

Sýrie dostane větší pokrytí od NATO než Jemen, který se již několik měsíců potýká s válkou, ale žádná pomoc tam zatím nedorazila, tvrdí mladá novinářka V tomto konfliktu se neúspěšně dokonce účastnila podle tamějších zpráv Saúdská Arábie, jenž se začala angažovat ve válce v Sýrii, kam již přepravila vojenské jednotky a stíhačky.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bUyJV6YaSWY&w=853&h=480]

Korporátní média Vám lžou o situaci v Sýrii! Tato média jsou součástí propagandistické mašinérie

Podle novinářky lidé na západě nechápou, jakým utrpením si musí v Sýrii lidé prožít napříč tomu, že každým dnem ztrácejí svoje milované a rodinu. Syřané si tak zaslouží velký obdiv, jelikož se i přes tuto situaci žení, mají děti a nadále podporují vládu syrského prezidenta Asada. Jak je uvedeno v rozhovoru, novinářka uvádí, že média lhala už během několika válečných konfliktů, například v Iráku a ta stejná situace se odehrává i dnes v Sýrii.

Zdroj: AC24

Přejít nahoru