Lékaři

Lékaři, kteří našli rakovinotvorné enzymy ve vakcínách, byli nalezeni mrtví

Na veřejnost se před nedávnem dostal případ zavražděných lékařů, kteří měli podle zpráv objevit rakovinotvorné enzymy, jenž se vyskytovaly ve vakcínách, které byly běžně očkovány lidem. Tito doktoři, jenž učinili znepokojující objev byli nalezeni mrtví, shodou okolností většina pocházela z Floridy ve Spojených státech. O úmrtí lékařů informoval teprve před nedlouhým časem Neon Nettle, jenž referoval o objevu, jenž učinili zesnulí lékaři.

Čtěte více: Odhaleno tajemství ke snížení rizika rakoviny a infarktu!

Podle tohoto muže všichni lékaři pátrali po společné stopě, která je zavedla až k zjištění, že se do vakcín přidává enzym nagaláza, jenž byl běžně podáván lidem, kteří nic netušili. Nagaláza, jenž by se měla nacházet právě v těchto vakcínách, zabraňuje lidskému tělu, aby si vytvořilo vitamín D, jenž je pro lidskou obranyschopnost velice důležitý a přirozeně zabíjí rakovinné buňky.

Lékaři objevili vakcíny s rakovinotvornými enzymy, krátce po objevu byli všichni doktoři nalezeni mrtví

Nagaláza se také označuje za protein, který vytváří rakovinotvorné buňky. Ve větší koncentraci lze také najít tuto láku u autistických dětí. Některé konspirační teorie dokonce tvrdí, že je tento fenomén zodpovědný za lidskou depopulaci. Dr. Ted Broer pronesl tuto konspirační teorii v televizním vysíláním, které bylo po několika hodinách zablokováno.

(KPa, ceskoaktualne.cz, ac24.cz, Foto: shutterstock.com)

Přejít nahoru