Merkelová

Merkelová by měla odejít do exilu, tvrdí Beatrix von Storch

Politička a představitelka německé politické strany Alternativa pro Německo Beatrix von Storch vzkázala německé kancléřce Angele Merkelové, že by měla co nejdřív odejít do exilu, například do Chile nebo do Jižní Ameriky. Členka německé anti-imigrační strany tvrdí, že by měla Merkelová odejít z Německa, jelikož dovolila přibližně jednomu milionu žadatelů o azyl vstup na území země.

Německá kancléřka Merkelová dokázala zničit Německo, jako nikdy jiný od roku 1945

Politička z politické strany Alternativa pro Německo tak narážela na události po 2. Světové válce, po které uniklo několik nacistických zločinců právě do Jižní Ameriky, kde se tak vyhnuli trestům za zločiny spáchané během holocaustu. Beatrix von Storch není však jedinou političkou v Evropské unii, která kritizuje politická rozhodnutí německé kancléřky, jenž považuje část Evropy za obrovské selhání.

Německá kancléřka Angela Merkelová by měla utéct do exilu například do Jižní Ameriky, tvrdí Beatrich von Storch

Beatrix von Storch již v minulosti kritizovala německou kancléřku Merkelovou na sociální síti Facebook, kde politička tvrdila, jak se podařilo kancléřce zničit Německo, jako nikdo jiný od roku 1945 a narážela tak na činy spáchané nacisty. Německý národ a jeho voliči teprve časem pochopí, jak kancléřka zničila během pár let něco, co miliony Němců budovali po několik generací, komentuje Beatrix von Storch.

Zdroj: Hlavnespravy
Foto: Emmanuele Contini / Shutterstock.com

Přejít nahoru