Policejní komisař

Policejní komisař šokuje: Nemáme tušení kdo se pohybuje v naší zemi

Německý policejní komisař šokoval širokou veřejnost v Německu svým prohlášením v národním vysílání, během kterého pronesl poznámku, že policie nemá představu o tom, kdo se aktuálně pohybuje na území Německa. Během diskuze byla také zmíněna tísňová linka, na kterou si stěžovala starší paní, jenž chtěla oznámit sexuální obtěžování. V Německu totiž proběhla “čistka” v policejních a záchranných sborech, takže mohou lidé čekat klidně i hodinu na pomoc, komentuje policejní komisař.

Lidé mohou čekat půl hodiny nebo celou hodinu, než přijede pomoc

Jedná se pouze o pesimizmus nebo možnou realitu, která bude brzy v Německu na každodenním pořádku? K této otázce se vyjádřil nejmenovaný muž, podle kterého se nejedná o žádné předpovědi, ale o běžnou praxi, jenž probíhá v současné době na území německé metropole.

Policejní komisař svým prohlášením šokuje Německo: Na pomoc můžete čekat klidně i hodinu

Němci si tak začínají klást otázku, zda se vůbec v době potřeby dovolají na tísňovou linku nebo budou muset vzít situaci do vlastních rukou. Pokud se tedy budeme bavit o otázce napadení například od uprchlíků, je obvinění pachatelé téměř nemožné, uvádí právník Lindemann. Pro policejní složky v Německu je totiž těžké tyto uprchlíky identifikovat a následně obvinit z možného trestného činu.

Zdroj: Hlavnespravy

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=E6X6SMwJWm4&w=853&h=480]

Přejít nahoru