Zeman

Zeman je Putinův agent, tvrdí Kalousek

Předseda politické strany TOP 09 Miroslav Kalousek ve svém projevu pro Českou televizi uvedl, že je český prezident Miloš Zeman Putinův Agent. Kalousek pronesl tuto poznámku v souvislosti s prezidentovým středečním proslovem, během kterého se zmínil o unesených českých dívkách, které byly po dvou letech přivezeny zpět do České republiky po zajetí v Pákistánu. Česká republika za záchranu těchto dívek, jenž byly uneseny v Pákistánu tamějšími povstalci, utratila přibližně 150 milionů korun.

Miloš Zeman: Financování Turecka je mrhání peněz

Český politik tak pouze zopakoval informace, jenž byly uvedeny v časopisu Respekt. Podle Kalouska je vypuštění této informace spropitném naprosté selhání státu. Šíření informace o výkupném v době kdy byl propuštěn terorista Alí Fajád, jenž byl vyměněn na dvě české dívky, není náhodná a má tak odvést pozornost.

Prezident Miloš Zeman je Putinův agent, tvrdil České televizi předseda strany TOP 09 Miroslav Kalousek

Podle Kalouska byl právě zadržený libanonský terorista Putinův agent. A Putinův agent na Hradě se snaží odvést pozornost k uneseným dívkám, dodává Miroslav Kalousek. Předseda TOP 09 byl dotázán od moderátora, jestli myslel prezidenta Miloše Zemana. Ano myslel, ale nemám důkazy, odvětil Kalousek. Prezident Miloš Zeman byl dokonce kritizován i od ostatních představitelů politických stran, kteří považují zmínění částky za nezodpovědné.

Zdroj: Echo24
Foto: Petr Pavluvcik / Shutterstock.com

Přejít nahoru