Evropa

Evropa je semeništěm teroristů a fašistů, tvrdí britský ministr

Britský ministr spravedlnosti Michael Gove se ostře vyjádřil k aktuálnímu dění v Evropě, která je podle britského politika semeništěm teroristů a fašistů. Politik Michael Gove se takto vyjádřil při svém rozhovoru pro britský deník Sunday Times, během kterého se také zmínil k připravovanému referendu o vystoupení Velké Británie z Evropské unie, které jednoznačně podporuje a je pro vystoupení z EU.

Čtěte více: Orbán: Nedovolíme uprchlíkům nelegálně vniknout do naší země

Jeden z mnoha důvodů, proč Michael Gove podporuje referendum o vystoupení Británie z Evropské unie je posílení pravicových stran na celém kontinentu,  přičemž někteří se veřejně přiznávají k podpoře nacistického vůdce Adolfa Hitlera. Stejný názor, jako britský ministr spravedlnosti uznává také londýnský starosta Boris Johnson, který tvrdí, že členství v Evropské unii podkopává bezpečnost celé země.

Ministr spravedlnosti Michael Gove: Evropa se stala semeništěm teroristů a fašistů, kteří podporují Hitlera

Na čem se však shodli britský ministr spravedlnosti Michael Gove a londýnský starosta Boris Johnson je to, že Evropská unie omezuje Velké Británii pravomoc ve věci identifikování teroristů, jenž spáchali na území Británie trestný čin. Evropská unie také zapříčinila nárůst “obdivovatelů Hitlera”, kteří se objevili na celém kontinentu po vypuknutí uprchlické krize v takto velkém měřítku, dodává Gove.

(KPa, ca.cz, pz.cz, Foto: Pete Maclaine / Shutterstock.com)

Přejít nahoru