The Independent

The Independent: Němci brzy potrestají utečeneckou politiku Merkelové

Britský deník The Independent předpověděl budoucí dění v Evropské unii, přesněji v Německu. Novinářský deník v jednom ze svých posledních článků předpovídá, že Němci v brzké době potrestají německou kancléřku Angelu Merkelovou. Důvodem trestu německé kancléřky je samozřejmě utečenecká politika, kterou Merkelová přilákala do středu Evropu statisíce žadatelů o azyl, jenž opouštějí blízký východ a cestují do EU.

Čtěte více: Zničí Angela Merkelová Evropu? Zatím je na dobré cestě

Jaký trest však Angelu Merkelovou podle britského deníku potká? Jelikož se blíží v Německu volby, voliči se pomstí německé kancléřce, politické straně Křesťanské a demokratické unii tím, že nebudou výše zmíněnou stranu volit, takže ji čeká u voleb s největší pravděpodobností naprostý propadák. Merkelová však do dnešního dne uznává názor, že není třeba zakázat vstup uprchlíkům do Evropy, ale vyřešit válečný konflikt na blízkém východě.

Merkelová již brzy pozná hněv německého lidu, který si znepřátelila uprchlickou politikou, tvrdí The Independent

Tuto informaci potvrzuje fakt, že přibližně 80% Němců tvrdí, že německá vláda nemá stoprocentní kontrolu nad aktuální situací v Evropě. Merkelová neočekává žádnou změnu v této utečenecké politice, jelikož by hrála do karet podle slov kancléřky euroskeptikům xenofobní skupiny Alternativa pro Německo a to není podle německé kancléřky možné.

(KPa, ca.cz, pz.cz, Foto: 360b / Shutterstock.com)

Přejít nahoru