Arabské klany

Arabské klany v Německu posilují díky uprchlíkům, německá policie je bezmocná

Arabské klany, které se začínají tvořit v německém Berlíně, rekrutují nové síly mezi mladými žadateli o azyl, kteří přicházejí každým dnem z blízkého východu do německých metropolí. Podle tamějších informací je zatím německá policie proti těmto praktikám arabských gangů bezmocná. Dostupné zprávy z Německa dokonce hovoří o tom, že tyto klany ovládají určité části Berlína. Jak uvedla tamější policie, metropole má s arabskými rodinnými gangy neustále velké potíže, které se nedaří řešit.

Arabské klany ovládají části německého Berlína a německá policie si s těmito utečenci neví rady

Není tedy divu, že klany hledají takzvanou mladou krev, kterou hledají zejména mezi mladými a silnými uprchlíky v utečeneckých ubytovnách. Tito muži budou pravděpodobně připravování na “špinavou práci”, během které dochází k loupežím, obchodu s drogami nebo boj s konkurenčním gangem. Zdroje dokonce uvádějí, že je tato praxe mezi klany čím dál oblíbenější a klany mezi sebou “soutěží”, který z nich rekrutuje více nových mladých členů na výše zmíněné kriminální praktiky.

Čtěte dále: Islamizace Evropy se stává realitou? Evropané staví mešity muslimům

Jak uvádějí berlínské úřady, ve městě se aktuálně nachází přibližně 15 až 20 arabských klanů, jenž jsou kriminálně činné. Klany se v Německu nachází již od 70. let, kdy do země přicestovali uprchlíci z Libanonu a hledají v současné době mladou krev do svých řad.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: Giovanni Vale / Shutterstock.com)

Přejít nahoru