Migranti

Migranti se v Německu dožadovali domu, který jim slíbila Merkelová

Drzost některých uprchlíků opravdu nezná mezi. Nelegální migranti z Iráku se dožadovali v Německu rodinného domu, který jim zřejmě přislíbila německá kancléřka Angela Merkelová. Incident, během kterého rozhořčená rodina protestovala proti německému lidu, se odehrál ve městě Karben, které se nachází několik kilometrů od Frankfurtu nad Mohanem. Nelegální uprchlíci, kteří přicestovali do Německa z Iráku, po nevyslyšení tužeb začali protestovat a nadávat na Němce.

Nelegální migranti z Iráku protestovali, jelikož nedostali rodinný dům, který jim slíbila kancléřka Merkelová

Po výtržnostech rodina z Iráku zablokovala během dopravní špičky přilehlou silnici, na kterou si celá rodina lehla. Situace v Německu byla tak vyhrocená, že dokonce otec celé rodiny na první řidičku volal, aby přejela jeho dítě. Ta byla z této situaci tak vyděšená, že upadla do šoku. Následně otci tvrdila, že sama touží po rodinném domě, ale vystavovat vlastní děti takovému nebezpečí je naprosto nepřípustné.

Čtěte dále: EU hodlá zrušit všem zemím azylová centra pro uprchlíky

Jak uvedl primátor města, Guida Rahna přišla o rodinu, která byla označena za “rezistentní vůči poradenství”. Ve středu přicestovala rodina do německého města a během čtvrtečních hodin už protestovala před městským úřadem zablokováním vchodu do budovy a požadovala již zmíněný rodinný dům, jelikož podmínky v uprchlickém táboře byly otřesné. Podle informací z Německa se nejedná o první a ani zdaleka poslední případ vydírání ze strany uprchlíků.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: Matteo Festi / Shutterstock.com)

Přejít nahoru