Soudce

Video: Soudce nařídil policistovi, aby dal v soudní síni muži elektrický šok

Na kameře byl zachycen sadistický soudce dávající policajtovi instrukce, aby dal muži, který se zastupoval před Marylandským soudem, elektrickou ránu 50 000 volty. Soudce Robert Nalley dal soudnímu šerifovi příkaz, aby Delvona Kinga zasáhl elektrickým šokem kvůli tomu, že mluvil i poté, co jej soudce požádal, aby s tím přestal.

Šokující video, během kterého nechal soudce potrestat muže elektrickým šokem

Thefreethoughtproject.com referuje:

Soudce Robert Nalley v únoru přiznal vinu, že odepřel obžalovanému jeho občanská práva, a video jeho strašného incidentu bylo zveřejněno tento týden. Nalleyovi po přiznání viny hrozil až rok v žaláři a pokuta až 100 000 $. Avšak jelikož podléhá jiné soustavě předpisů, protože je přeci soudce, tak nezažije jediný den ve vězení a zaplatí jen 5 000 $ pokuty.

I obvinění proti Nelleyovi bylo slabé, jelikož tomu muži prostě jen neodepřel jeho občanská práva, ale mučil ho. Za jakýchkoliv jiných podmínek by Nalleyho akce byly považovány na mučení, ale jelikož to dělal s úřední pravomocí svého vládního postu, tak mu to prošlo.

Toto slabé obvinění vzniklo ze střetu mezi soudcem a obětí Delvonem Kingem v červenci 2014, kdy se King objevil před soudcem Nalleyem, kde čelil obvinění kolem zbraní. King měl připojené šokové pouto na kotník, k použití pro případ nouzové situace, nebo když by se King pokusil utéct či někomu ublížit.

U soudu se King pokoušel přednést své stanovisko, byl však neustále přerušován soudcem, který mu opakovaně říkal, aby byl ticho. Když King pokračoval v přednášení svého stanoviska soudu, řekl soudce Nalley zástupci u soudu: „Pane šerif, udělejte to… použijte to,“ a v tom okamžiku bylo do Kingova těla vysláno 50 000 voltů, což ho donutilo zaječet bolestí. V soudním zápisu se uvádí: „OBŽALOVANÝ JEČÍ.“

King později reportérům tu situaci popisoval tvrzením, že pocítil „nesnesitelnou bolest a pak pocit pálení.“

„Pálilo to celý zbytek dne. Mentálně mě to rozvrátilo. Ani si ve skutečnosti tuto část nepamatuji. Jen další věc, o které vím, že jsem byl na zemi,“ dodal King.

US prokurátor řekl, že soudce Nalley jednal, jako kdyby byl nad zákonem, a že tento rozsudek by měl být poselstvím dalším státním zaměstnanců, že mají zacházet s lidmi, s nimiž se střetávají, jako s rovnými – u některých ale to poselství o zaplacení 5 000 $ vyvolává hněv proti šéfovské třídě, že být v ní, tak vám projde i mučení člověka.

„Není to o rase. Je to o moci. Je to o soudci, který zneužil pravomoc mu udělenou, aby v podstatě potrestal obžalovaného, než byl vůbec usvědčen za nějaký zločin,“ řekl prokurátor.

Svědkové nedávného procesu uvádí, že soudce neprojevoval žádné známky lítosti.

Podle Review Times to není poprvé, kdy se Nalley stal obžalovaným. Už v roce 2010 přiznal vinu za poškození vozidla poté, co vyprázdnil pneumatiku na autě uklízečky, která zaparkovala u soudní budovy ve vyhrazené zóně. V důsledku toho byl pokutován, musel napsat omluvný dopis a byl na pět dnů suspendován bez platu.

Ale nevyhodili ho.

Níže je video toho šíleného okamžiku. Všimněte si toho biřice, jak bez váhání přistupuje ke Kingovi a slepě vykonává nezákonný příkaz. Toto video ztělesňuje tu hrůzostrašnou realitu lidí, kteří prostě jen dělají svou práci tak, jak diktují sadističtí nikomu se nezodpovídající tyrani.

(KPa, ac24.cz, Foto: ac24.cz)

Přejít nahoru