11. září

Muž, který napsal pravdu o 11. září byl nalezen mrtev se svými dětmi a psem

Bývalý pilot a spisovatel Phillip Marshall, který ve svých knihách psal, že útoky z 11. září zorganizovala vláda USA a Saúdské Arábie byl nalezen mrtev v jeho domě ve městě Murphys, společně s jeho synem, dcerou a psem. Ano, čtete dobře, všichni jsou mrtví včetně psa a přpad byl uzavřen jako sebevražda. Náhoda?

Útoky z 11. září jsou zdá se stále žhavým tématem ve Spojených státech, kde se odehrál tento zločin

Čtěte dále: Američtí senátoři: Rijád sponzoroval teroristické útoky v roce 2011!

Přátelé dětí Phillipa Marshala, objevili tuto nepříjemnou scénu 2. února 2013, když je šli navštívit, jelikož o sobě delší dobu nedávali vědět. Šerif kraje Calaveras uvedl, že obě děti, stejně jako jejich pes, byli střeleni pistolí do hlavy.

Marshall nebyl žádným pomateným pisálkem. Podle Amazonu dříve pracoval jako pilot “speciálních operací” pro CIA a DEA a je považován za hlavního leteckého experta na 11. září. Je tedy jasné, že ho spousta lidí neměla příliš v lásce. Když Marshall na knihách pracoval, sám přiznal, že se bojí o svůj život, informoval zpravodajský deník Daily Mail.

Článek vyšel před třemi roky. Zveřejňujeme jej na počest této statečné lidské bytosti, která se postavila proti neetisckému systému. Zdroj: dcxposed.com

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru