Norský aktivista

Norský aktivista byl znásilněn somálským uprchlíkem, jeho názor však všechny šokoval

Norský aktivista, který byl podle dosavadních zpráv sexuálně zneužit somálským žadatelem o azyl, svým vyjádřením na celý trestný akt širokou veřejnost doslova šokoval. Karsten Nordall, krajně levicový radikál z Norska přiznal, že má kvůli uprchlíkovi ze Somálska výčitky svědomí. S uprchlíkem, který pochází původně ze Somálska, se seznámil Karsten Nordall v jednom nejmenovaném uprchlickém táboře, přičemž jejich vztah přerostl podle výpovědi napadeného muže v “něco víc.”

Norský aktivista byl sexuálně zneužit somálským žadatelem o azyl, který je už odsouzen k vězení

Celé seznámeni mezi těmito muži však skončilo tak, že somálský utečenec norského aktivistu sexuálně zneužil. Médiím Karsten Nordall potvrdil jeho heterosexuální orientaci, žadatel o azyl ze Somálska však tento fakt akceptovat nechtěl. Život norského aktivisty byl po sexuálním zneužití somálským uprchlíkem v troskách. Norské policii se podařilo žadatele o azyl, který sexuálně zneužil krajně levicového aktivistu dopadnout a samotný uprchlík již stanul před soudem, kde byl také odsouzen.

Čtěte dále: Premiér Viktor Orbán vyzývá na boj proti Bruselu a hledá spojence

Soud poslal somálského uprchlíka podle tamějších zpráv na necelých 5 let do vězení. Soud také uvedl, že somálský uprchlík bude po dokončení trestu deportován zpět do Somálska. Karsten Nordall byl doslova zaskočen rozhodnutím soudu a vyčítal si, že odsoudil muže k tragickému konci v jeho rodné zemi.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: hs.sk)

Přejít nahoru