Merkelová

Co nám zatajují? Merkelová byla pozvána na Bilderberg

Snaží se nám lídři zemí v Evropské unii něco zatajit? Německá kancléřka Angela Merkelová byla podle zpráv pozvána na Bilderbeg, který se bude během letošního roku konat v německých Drážďanech. Setkání světových lídrů se uskutečňuje každým rokem a světové elity bývají obviňovány z toho, že se snaží ovlivňovat světové dění. Bude snad během tohoto setkání odměněna německá kancléřka Angela Merkelová za uprchlickou krizi v Evropě? Jak uvádějí zprávy německých deníků, Merkelová by se měla setkat během schůze s více než stovkou globalistů ze světa obchodu, bankovnictví, médií a politiky.

Snaží se nám světové elity něco zatajit? Německá kancléřka Angela Merkelová byla pozvána na sjezd elit

Sjezdu větových elit se mají také zúčastnit podle zpráv z Německa tamější spolková ministryně obrany a koordinátor pro uprchlíky. Na seznamu hostů se dokonce objevila jména ministra hospodářství a energetiky nebo ministra zahraničních věcí Franka-Waltera Steinmelera. Setkání komentoval levicový ekonom, který obviňuje kancléřku ze setkání s lobisty, se kterými by se politici setkávat neměli.

Čtěte dále: Německo utratí za uprchlíky do roku 2020 téměř 94 miliard eur

Levicový ekonom však není jediným kdo německou kancléřku ostře kritizoval za setkání. Svůj nesouhlas vyjádřila samotná strana Alternativa pro Německo nebo také němečtí aktivisté a novináři, kteří podpořili protesty proti setkání.

(KPa, ca.cz, skn.cz, Foto: 360b / Shutterstock.com)

Přejít nahoru