Merkelová

Merkelová našla před kanceláří prasečí hlavu

To, že se německá kancléřka Angela Merkelová netěší takové popularitě jako před několika lety, není žádným tajemstvím. Tisíce žadatelů o azyl z blízkého východu a severní Afriky, jenž přicestovali v minulých měsících, způsobili propad oblíbenosti německé političky mezi voliči po celém Německu. Situace se však začíná pomalu, ale jistě vymykat kontrole, o čemž svědčí také čin, o kterém informovala tamější policie. Německá kancléřka Angela Merkelová totiž našla před dveřmi své kanceláře uříznutou prasečí hlavu. Případ již aktuálně řeší německá policie.

Německá kancléřka Angela Merkelová čelí výhrůžkám, když před svojí kanceláří našla uříznutou prasečí hlavu

Nejedná se jen o samotnou prasečí hlavu. Na nalezené prasečí hlavě byly podle tamějších zpráv napsaná urážlivá slova, jenž byla adresována právě německé kancléřce, upřesňuje informace o případu německá policie. Prasečí hlava se konkrétně našla před regionální volební kanceláří šéfky německé vlády, jenž se nachází v německém městě Stralsund. O případu vyhrožování německé kancléřce informovala tamější policie již v ranních hodinách, informuje agentura DPA.

Merkelová

Čtěte dále: Sulík: Občané východní Evropy nemají zatím dostatečně vymyté mozky

Jak už bylo zmíněno, na hlavě prasete byla napsána urážlivá hesla, která německá policie odmítla sdělit veřejnosti. Policie však zatím pachatele nedopadla. Viníkům hrozí při případném zatčení finanční pokuta za porušení zákona a urážky na cti německé kancléřky.

(KPa, ca.cz, kv.sk, Foto: hs.sk)

Přejít nahoru