Žadatel o azyl

Neúspěšný žadatel o azyl umlátil železnou tyčí ženu

Z Rakouska se šíří zprávy o zavražděné ženě, která měla být mladým uprchlíkem z africké Keni utlučena železnou tyčí, když společně se svojí kolegyní šla do práce. K vraždě mělo dojít podle dostupných zpráv kolem půl třetí ráno, když žena společně s kolegyní cestovala do práce, když se k ženám začal přibližovat podezřelý mladý imigrant. Mladý 21- letý imigrant z Afriky měl podle tamějších informací utlouct železnou tyčí 54- letou žen, která pracovala jako uklízečka.

Žadatel o azyl z Keni měl v časných ranních hodinách umlátit železnou tyčí ženu, která cestovala do práce

Rakouská policie měla podle tamějších zpráv vraha z Afriky zadržet na místě činu. Jak uvedl radkouský server Wiener Zeitung, 54- letá žena podlehla po útoku těžkým zraněním hlavy. Druhá žena, která byla svědkem brutální vraždy své kolegyně z místa incidentu utekla a nejspíše si tak zachránila život. Jak popsala žena, při spatření podezřelého muže přešly ženy na protější chodník, ale azylant ženu i přes tento fakt napadl.

Čtěte dále: Rakousko podrážděně vzkázalo Merkelové: Nebudeme vaší čekárnou!

Mladý žadatel o azyl z Afriky se pohyboval na území Rakouska nelegálně, jelikož úřady zamítly jeho žádost o udělení azylu. Imigranta čeká policejní výslech, důvod k vraždě však podle policie není zcela jasný.

(KPa, ca.cz, kv.sk, Foto: Eugene Sergeev / Shutterstock.com)

Přejít nahoru